Sabina Remar prvič v Bad Kleinkirchheimu

"Tokrat sem bila prvič v Badu in moram priznati, da sem navdušena." (foto: PROMO) PROMO
Vir: Nova
18. 2. 2019

Zimski dopust je manekenka in v zadnjem času čedalje bolj priznana oblikovalka nakita preživela v priljubljenem avstrijskem smučarskem središču Bad Kleinkirchheimu.

Počitnice je preživela v hiši, ki je tik ob smučišču. Alpsko smučanje ji sicer ni preveč blizu, obožuje pa tek na smučeh. Uživanje ob tamkajšnji kulinariki je izkoristila prav vsak dan: "Lahko rečem, da so tamkajšnje proge več kot odlično pripravljene, ljudje pa zelo gostoljubni."

Razgledi so fantastični, kamorkoli se ozreš.

"Prav vsak dan sem izkoristila za tek na smučeh ter se ohlajala ob kavici tik ob smučišču, kjer je tudi najlepši razgled"

Tako proge za tek na smučeh kot za alpsko smučanje so v Bad Kleinkirchheimu odlično pripravljene.

Sabina se v teku na smučeh uri tretjo sezono, a v tem športu že neizmerno uživa.

Sabina je bila v hišo tik ob smučišču v Bad Kleinkirchheim povabljena kot gostja: "Tu ti nikoli ne more biti dolgčas, saj zajema praktično vse, kar si na zimskem oddihu človek lahko zaželi. Lokacija posestva je praktično na smučišču, kar je še dodaten velik plus."

Seveda Sabina ni izpustila tudi tipične avstrijske kulinarike, odlična je!

Prigoda s potovanja

"V hiši tik ob smučišču je na razpolago praktično vse. Zato sem si večkrat po teku na smučeh privoščila tudi počitek v domačem spa-ju, ob branju knjig in uporabi tamkajšnjih savn. To je bil dopust, namenjen športu in uživanju."

Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo