Sabina Remar: Šokirana nad pranjem umazanega perila

Sabina Remar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
18. 10. 2011

Zadnji mesec je bil za manekenko Sabino Remar izredno pester, saj je prekinila dveletno zvezo s poslovnežem Tomažem Kraljem, svoje srce pa kmalu zatem podarila 23-letnemu golfistu Martinu. Kot vsak konec zveze pa niti njen ni minil brez pranja umazanega perila, ki ga je Sabina že vajena iz časov, ko je posteljo grela nogometašu Sebastjanu Cimirotiču.

Zgodovina se ponavlja je rek, ki bi ga lahko umestili v tokratno zgodbo Sabine Remar, saj čeprav je sveže zaljubljena v profesionalnega igralca golfa Martina Staniča, nikakor ne more pozabiti pretekle zveze s poslovnežem Tomažem Kraljem, ki se je klavrno končala pred nekaj tedni.

Tudi zato ne, ker se je v medijih razplamtela prava vojna, saj z vsakim dnem na površje prihajajo nove podrobnosti iz njune zveze, ki naj bi bila po pričevanju prijateljev vse prej kot pravljična. Res jo je nekdanji partner zasipaval z dragimi darili, ki naj bi se jih v dveh letih nabralo za več kot 70 tisoč evrov, vendar pa naj bi bila temnolaska v javnosti pogosto tarča njegovih psovk, poniževanj in žalitev, poleg tega pa tudi osvajanja drugih deklet v njeni prisotnosti, kadar je pregloboko pogledal v kozarec. Čeprav je Sabina pričakovala, da je Kralj kavalir in o njej nikoli ne bo grdo govoril, se je hudo motila.

Tomaž je šel po koncu zveze celo tako daleč, da je v zgodbo vpletel tudi njeno mamo, ki naj bi po njegovih besedah od njega zahtevala določeno vsoto za najemnino in izplačilo za zadnje dve leti, ki jih je preživel z njeno hčerko. Sabina je bila nad tem seveda šokirana, Tomaževe ‘izmišljotine’, kot jih je opisala sama, pa so jo tudi zelo prizadele.

“Ne morem verjeti, da je toliko star in da govori take stvari, se gre takšne igrice, ki niso primerne njegovim letom. Sama sem se že iz preteklosti naučila, da po razpadu zveze ne smeš obračunavati prek medijev,” je Sabina ogorčeno spregovorila v reviji Nova. Spomnimo, da se ji to ni zgodilo prvič, saj je bila že njena pretekla zveza z nogometašem Sebastjanom Cimirotičem izredno burna in večkrat pod drobnogledom medijev.

Razvpiti par se je razšel po le letu dni, kot glavni razlog za konec ljubezni pa je Sabina navedla njegovo posesivnost. “Vedno je želel imeti vse pod kontrolo. To mu je bilo samoumevno, vendar me je njegova posesivnost neznosno dušila in psihično ubijala,” je takrat za revijo Story eksluzivno priznala Sabina, ki se tudi po koncu zveze ni mogla izogniti pranju umazanega perila v javnosti. Tudi takrat so ji očitali, da ima rada moške z debelejšo denarnico, in tako, kot je morala pred kratkim vrniti nekaj prestižnih daril, ki ji jih je podaril Tomaž, je tudi Cime ob slovesu zahteval, da mu vrne nekaj njegovih podarjenih stvari.

Ne glede na vse pa si Sabina zdaj želi le to, da bi bila lahko zopet srečna v ljubezni, preteklosti ne želi pogrevati, temveč se osredotočiti le na prihodnost. “Želim si čim več delati, končno sem snela zobni aparat in kakšno delo v tujini bi me zelo razveselilo,” načrte za prihodnost razkrije Sabina, ki ji je pri novemu partnerju najbolj všeč to, da tudi sam veliko potuje in jo zato glede njenih poslovnih podvigov toliko bolj razume.

Nova Story že v prodaji

Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri