Sabina Remar & Tomaž Kralj: Nasilje, varanje in poniževanje

Sabina Remar in Tomaž Kralj (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
10. 10. 2011

Potem ko smo objavili podrobnosti iz razmerja manekenke Sabine Remar in njenega zdaj že nekdanjega premožnega fanta Tomaža Kralja, ki jo je zasipaval z darili, smo od Sabine izvedeli le, da je v šoku in da o tem ne namerava javno govoriti. Smo pa zato marsikaj pikantnega izvedeli iz kroga Sabininih prijateljic.

Tomaž Kralj je v krogu svojih kolegov razlagal, da je s Sabino lepo ravnal, ji kupoval draga darila in o pohlepnosti njene mame, ki je po končani zvezi želela od hčerinega nekdanjega partnerja še določeno vsoto evrov kot izplačilo za zadnje dve leti. Obrnili smo se na Sabino, ki pa je bila ob razkriti novici v šoku: »Sem v pravem šoku in zelo prizadeta zaradi vsega naštetega ter ne morem verjeti, da si Tomaž izmišljuje take stvari. Nočem obračunavati prek medijev, o njem bom vedno povedala le lepe stvari. Ne morem pa verjeti, da je toliko star in da govori take stvari, se gre takšne igrice, ki niso primerne njegovim letom. Sama sem se že iz preteklosti naučila, da po razpadu zveze ne smeš obračunavati prek medijev.«

Verbalno nasilje, poniževanja in varanje

Na Sabino smo se obrnili tudi zato, ker smo od njenih bližnjih izvedeli, da njuna zveza nikoli ni bila pravljična in da ona nikoli ni bila princeska, obdana s pozornim partnerjem in dragimi darili. Darila seveda je prejela, a jo je Tomaž javno in v družbi številnih prijateljev večkrat žalil in kruto poniževal. Tako smo izvedeli za primere, ko je v opitem stanju večkrat, ne le enkrat, osvajal druge punce vpričo Sabine, ki jo je takrat ignoriral. Osvajanje pa se ni končalo le pri verbalnem, ampak je te punce tudi objemal, poljubljal na lica, ušesa, zgodilo se je tudi, da se je z eno čisto konkretno 'zalizal', in to pred Sabino!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri