Sabina Remar: V poletje z izklesanim telesom

Vir: Nova
3. 6. 2009

Manekenka je pred kratkim izdala priročnik z naslovom Kako sem izklesala svoje telo.

Sabina se je še pred letom dni prehranjevala nezdravo in za svoje telo ni skrbela tako, kot bi morala. Zaradi tega je bila presuha in so jo z nekaterih castingov celo odslovili. Odločila se je, da se bo vzela v roke, k temu pa jo je še dodatno vzpodbudila knjižna uspešnica Mrha koščena. Popolnoma je spremenila način prehranjevanja ter se bolj posvetila telovadbi oziroma gibanju.

Njen novi režim, s katerim je svojo sicer vitko postavo še lepše oblikovala, pa je naletel na velik odziv. Podjetna Sabina se je zato odločila, da bo o svoji izkušnji napisala tudi priročnik. Ker pa bi rada do boljše postave – poudarja, da to ne pomeni manekenske postave, ampak tako, da se človek dobro počuti v svojem telesu – pomagala tudi drugim, boste lahko vsi, ki priročnik že imate ali pa ga še nameravate kupiti, njen novi življenjski slog spremljali prek spleta.

Na spletnem portalu www.govori.se boste lahko Sabino z njeno gostjo, televizijsko in radijsko voditeljico Majo Tratnik, spremljali pri upoštevanju navodil iz priročnika in pri tem tudi sodelovali. Prvi korak tako lahko storite že 8. junija ob 8. uri dopoldne, in sicer na spletni strani www.govori.se.

Priporočamo