Sabina Tomažin (Gostilna išče šefa) je moža poslala na porodniški dopust

Sabinin mož je vzel 
porodniško: "Srečo 
imam, da je partner 
takšen, kot je. Da 
mu ni problema niti 
previjati niti 
poskrbeti za otroke. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
21. 9. 2015

Prva izpadla tekmovalka za 100.000 evrov je postala svetlolasa Dolenjka Sabina Tomažin. Poklicna frizerka in mamica dveh otrok je svojo ljubezen do gostinstva začela razvijati že zelo zgodaj, ob prijavi v oddajo pa se je morala soočiti s številnimi očitki, ki pa so bili po njenem mnenju čisti odraz slovenske dvoličnosti.

Gledalci oddaje Gostilna išče šefa so se namreč tokrat obregnili ob dejstvo, da je Sabina zaradi sodelovanja v šovu doma pustila sedemmesečno in trinajstletno deklico. "Nič kaj dosti nimam za povedati o tej temi, kot samo to, da se je že zelo zgodaj pokazala slovenska dvoličnost. Če se že gremo neko enakopravnost, ima moja hčerkica tudi očeta.

Poleg tega pa je Luigi doma pustil petmesečnega otroka in ob tem izpadel 'car', jaz pa nespodobna mama," nam je pojasnila Sabina. "Poleg tega pa hčerkice nisem dojila. Mleko sem imela samo prvi mesec, tako da zdaj zaradi oddaje nisem prekinjala dojenja. V tem primeru mi ne bi prišlo niti na pamet, da bi se pridružila oddaji," je povedala in dodala, da je bila odločitev za sodelovanje v oddaji kljub temu težka, vendar da se je v šov prijavila z mislijo na boljše življenje. "In ne mislim samo v smislu denarja, ampak sem hotela vsem pokazati, da znam kuhati. Želela sem, da bi se mi s tem odprle nove poti, ki bi omogočile boljše življenje vsej družini. Svojim otrokom sem želela tudi pokazati, da življenje ni enostavno."

Mož je vzel porodniško

"Srečo imam, da je partner takšen, kot je. Da mu ni težko niti previjati niti poskrbeti za otroke. Sicer pa je on vzel porodniško, tako da moj odhod v šov pravzaprav ni vplival na to, da je ostal doma. Tudi zdaj mu porodniška teče dalje," je povedala in dodala, da se zaveda, da je otrok prav toliko njegov kot njen.

Sanja o avtokampu na Gorenjskem

Sicer poklicna frizerka iz Krškega že od malega goji posebno željo. Kot pravi, so od nekdaj s starši radi dopustovali v kampih, tako doma kot v tujini, kar je v njej vzbudilo željo, da bi tudi sama z družino nekoč vodila avtokamp. "Slovenija zdaj premalo ponuja. Zdi se mi, da vsi samo nabijejo ceno, ponudijo pa zelo malo.

Zato sem mislila, da bi lahko kot družina delali skupaj, otroke bi učila zdravega kuhanja ... kamp bi sicer brez dvoma bil v Sloveniji, na Gorenjskem, ker je tam turistična sezona vse leto, prav tako pa sem rojena na Gorenjskem, zato sem v srcu vedno nosila željo, da bi se vrnila," nam je povedala Sabina, ki je sicer zdaj zaposlena v družinskem podjetju, ki se ukvarja s komercialo. "Moja največja želja je avtokamp, sicer pa bi si želela tudi najti kakšno zaposlitev v kuhinji, kjer bi se lahko naučila novih veščin," je še dodala.

■ KAJA MILANIČ

Značke: SabinaTomažin

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri