Sabina Žavcar: Pudri so pomembni

Vir: Nova
9. 6. 2009

Pevka Sabina Žavcar je nase opozorila s svojo strastjo do korzetov. S tem je marsikatero žensko ponovno navdušila nad nevsakdanjim perilom. Hkrati s tem pa je povezana njena druga prava skrita strast.

Pisana paleta

Kozmetika je takoj za korzeti na Sabininem prioritetnem seznamu nakupov, kajti pevka že od nekdaj obožuje barvne palete senčil in vseh pripomočkov, ki jih ponuja kozmetična industrija.

»Pogosto si kupim kakšno šminko, pudre in ličila. Vse to seveda kombiniram z oblačili. Na splošno si pogosto kupujem te malenkosti in vem, da to ni ravno poceni. V trgovine me vleče in že zato, ker si želim in hočem nekaj novega, si to privoščim.« Na sploh ima Sabina več pudrov, ki jih za začetek nanese na svojo kožo.

»Pri pudrih moraš bit zelo pazljiv, saj je to podlaga, ki jo imaš dejansko naneseno ves dan. Sama raje uporabljam kreme in na to nanesem še suh puder v prahu. Če ugotovim, da me pri katerem začne srbeti koža, ga takoj zamenjam.« Sabina večino kozmetike kupi kar pri trgovskem podjetju H & M. Sicer pa si izdelke naroči pri posrednikih.

Dobro prekriva

Sabina si naroči katalog izdelkov, ki ga v miru prelista in si nato izbere, kar potrebuje. »Tako sem našla super tekoče pudre, ki jih ne zamenjam za nič na svetu. Cenovno pa tudi niso bili ravno poceni.«

Pri Sabini pudri igrajo veliko vlogo, saj ima pevka na vratu precej veliko kožno znamenje, ki si ga redno prekriva. »To moram skriti in glede na to, da je to na vratu, se ob nekakovostnih pudrih pozna na oblačilih.« Prav tako se ji zdijo pomembna tudi senčila za veke. »Te pa si najraje kupim v večjih škatlicah ali kovčkih.

Tam imaš vse barve, ki jih lahko kombiniraš glede na počutje. Prav tako pa so dolgo obstojne. Zgodilo se mi je tudi, da sem si kupila ne vem kakšno znamko senčil, ki pa so po dveh urah z mojega obraza dobesedno izginili.«

M. M.

Priporočamo