Šaljiva Natalija Verboten: Ista lokacija, isti mož ... že 14 let

26. 2. 2020
Deli
Šaljiva Natalija Verboten: Ista lokacija, isti mož ... že 14 let (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Natalija Verboten in Dejan Bojić sta na sončni strani Alp zagotovo eden izmed najlepših parov, ki sta združena tako privatno kot tudi poslovno. Vse skupaj se je začelo zaradi glasbe in kot kaže sta oba našla tisto pravo melodijo, ki ju poboža na vsakem skupnem koraku.

Njuna zgodba se je začela pred več kot desetimi leti, ko je imela pevka Natalija Verboten prve vaje s takrat novo spremljevalno skupino Allegro, katere član je bil Dejan Bojič. Čeprav na začetku med njima ni bilo romantike in ne iskric v očeh, sta se zbližala postopoma, in sicer šele takrat, ko je Natalija spoznala, da v bistvu Dejan ni le šminker, ampak je odgovoren, priden in resen fant.

Da je temu res tako dokazuje tudi dejstvo, da sta Natalija in Dejan še vedno skupaj ter da sta se po štirinajstih letih v teh dneh vrnila na kraj zločina - v Rovinj, kjer sta si skupaj napolnila baterij. Natalija nam je že pred časom zaupala, da pri Dejanu, s katerim si je ustvarila ljubko družino, najbolj občuduje to, da je zaščitniški, predan, odločen in vztrajen, ne nazadnje pa tudi zelo prizemljen, odgovoren in duhovit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗Ista lokacija, isti mož... že 14 let ❤️

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten) on