Salome bo praznovala 50 let

Salome bo praznovala 50 let (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
15. 1. 2018

V razvpitem življenju je Salome doživela veliko lepih, a žal tudi žalostnih in nesrečnih trenutkov, sploh kadar ni šlo vse po načrtih oziroma tako, kot si je zamislila.

Kot kaže, so ji bile zvezde v preteklem letu precej bolj naklonjene. Še več, zdi se, da je bilo leto 2017 prav njeno, saj je zažarela kot že dolgo ne, še posebej pa je prišla v ospredju v kuharskem šovu MasterChef, za katerega pravi, da ji je spremenil življenje. Zadnje čase veliko premišljuje, kako naprej ter kaj si želi od življenja. Zagotovo bo prelomnica abraham, s katerim se bo srečala konec letošnjega leta. In kako se na to veliko praznovanje pripravlja? Poglejmo!

Zadnje čase kar žarite? V čem je skrivnost?

Za mano je najlepše leto, polno prelepih uspehov, dogodkov in potovanj. Uspeh v šovu MasterChef, finančna stabilnost in potovanje v New York so zagotovo poskrbeli za moj žar in odlično počutje. Nikoli še nisem bila tako zadovoljna s svojim življenjem in verjamem, da bi vsak na mojem mestu cvetel.

Ste morda spremenili tudi način življenja, je tu morda še fitnes oziroma drugačna prehrana?

S prehrano imam še vedno borbo, obiskujem pa Bodifit fitnes v Ljubljani. Če bi še popravila prehrano, bi bilo odlično, samo mislim, da estrogen  predvsem ženskam dela največji problem. So obdobja, ko smo nore na sladko, in obdobja, ko ga ne potrebujemo. Treba je biti trdno odločen, potem je vse mogoče. Trudim se, toda ker sama živim, je večkrat zoprno kuhati samo za eno osebo, zato si velikokrat privoš­čim hitro prehrano.

Za svoja leta ste izjemno dobro videti, imate doma kakšno čarobno kozmetiko? Vam kdo še posebej svetuje?

Do konca preteklega leta so zame skrbela dekleta iz Prokozmetike, žal se je sodelovanje končalo. Ja, vsega lepega je enkrat konec. Zdaj bom sama skrbela (kot pred tem) za svoj videz, moje smiljevo olje, ki ga sama izdelujem na Rabu, dela čudeže. Verjetno se bom vrnila k svoji stari negi, torej k naravnim kremam.

Danes se ženske nerade smejejo, ker se bojijo gubic. Kaj pa vi? Smeh je namreč vaš zaščitni znak!

Ženske, ki se ne smejijo, niso lepe. Smeh nas naredi lepe, gubice gor, gubice dol, jaz svojih ne opazim. Ko se pogledam v ogledalo, sem si lepa, in to šteje. Poudarjam in vedno trdim, da lepota prihaja od znotraj, odzunaj se da danes vse popraviti. Smeh je pol zdravja in smejala se bom z vsem srcem, dokler bom živa.

Imate morda kakšen nasvet za vse ženske, ki se bojijo pokazati svoja leta oziroma za vse tiste, ki bi rade bile mlajše?

Ženske moramo biti urejene, seveda enako velja tudi za moške. Tako kot me rade pogledamo za urejenim moškim, tako tudi moški radi pogledajo urejeno žensko. Žalosti me, ko vidim ženske, ki se stoodstotno predajo družini in pozabijo nase. Vsaka ženska si mora vzeti čas zase in se vsaj enkrat na mesec pocrkljati oziroma obiskati Studio Prokozmetike v Šenčurju pri Kranju.

Kako se sicer sproščate oziroma kako si napolnite baterije?

Rada sem sama doma s svojo princesko Kali. Baterije si najbolj napolnim ob morju, samo žal ga Ljubljana nima. Zato se posvečam sebi in veliko premišljujem, kako naprej, kaj si še želim od življenja. Čas tako hiter beži ...

Praznovala bo 50 let

Letos boste menda pripravili veliko zabavo? Imate že kakšne zamislil, kaj in kako boste obeležili 50. rojstni dan?

Res je! Konec leta bom praznovala 50 let svojega burnega življenja in 30 let, odkar je izšel moj prvi članek v medijih. Organizirala bom veliko zabavo, kot sem to delala včasih. Datum je 24. november 2018. Kje pa bo, naj ostane še skrivnost. Lepa številka in ne bi je menjala za nič na svetu. Sem bolj izkušena, bolj modra in pametna ... vse to ti dajo leta. Ne obremenjujem se več z ljudmi, zdaj živim življenje, kot se šika. Mislim, da so to najlepša leta in počutje je odlično.

Zelo odmevna in najbolj gledana je bila ravno tista oddaja Znan obraz ima svoj obraz, v kateri ste bili gostja. Ste pričakovali takšen odziv?

To sem jaz – iskrena, zabavna, šala na tuj ali svoj račun. Vem, da gledanost povečujem že ves čas, tako da me ni presenetilo, da je bila najbolj gledana oddaja te sezone. Rada bi se več pojavljala na televiziji, rada bi imela svojo oddajo, toda Slovenija je majhna, da bi vsi imeli svoje oddaje. Seveda pa v Sloveniji brez vez ni nič.

Kako ste sicer zadovoljni s preteklim letom?

Želela bi, da bi leto 2018 bilo kot 2017. Lahko je še boljše in bom več kot zadovoljna. Seveda bi takšno leto rada privoščila vsem, da začutijo to lepoto in življenja brez skrbi.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: POP TV, osebni album

Priporočamo