Salome: “Hotela sem narediti samomor!”

Vir: Story
17. 10. 2009

Naša najbolj razvpita transseksualka Salome trenutno uživa slavo v resničnostnem šovu Kmetija slavnih. Potem ko je že izpadla iz šova, se je prejšnji teden skupaj z vsemi člani vrnila na kmetijo. Pred tem pa je samo za Story spregovorila o svojem odnosu z mamo in o tem, da je v otroštvu že poskusila storiti samomor.

“Spomnim se, kako sem mamo prvič šokirala, ko je ugotovila, da me privlačijo moški. Ni vedela, da je to zgolj posledica globljega problema, saj za transseksualnost še slišali nismo, kaj šele, da bi se o tem pogovarjali. Že istospolna usmerjenost je bila višek za okolje, v katerem sem odraščala,” je povedala Salome, ki je družino počasi, a vztrajno navajala na svoj način življenja, ki ga sicer dopuščajo, nikakor pa ne podpirajo.

Salome  nam je zaupala tudi to, da se je v nekem obdobju počutila tako bedno in nizko, da je poskušala storiti tudi že samomor.

“Nekega večera smo bili s prijatelji zmenjeni za obisk diskoteke. Že popoldne sem se pripravljala na pričakovani dvoboj s starši in nisem se uštela. Mučila sta me in pri tem neznansko uživala, a tega preprosto nisem zdržala več. Odšla sem do predala, kjer so bila shranjena zdravila, in brez premišljevanja pogoltnila pest tablet.

Čez nekaj minut pa je na vratih pozvonilo. Bila je moja sošolka, do katere sem gojila neke vrste platonsko ljubezen. Mama, ki je srčno upala, da se bova nekoč dejansko poročili, je bila nad njenim prihodom vidno navdušena, zato mi je brez obotavljanja dovolila, da grem z njo na zabavo.

Od sreče sem pozabila na pravkar zaužite tablete in odhitela v noč. Na plesišču diskoteke me je nenadoma začelo divje zvijati in krči so bili neznosni. Prijateljici sem zaupala svoj prvi poskus samomora in se odpravila proti domu, kjer pa me je mama, ki mi je odprla vrata, začudeno vprašala:

“Kaj pa ti tukaj?” Povedala sem ji, da sem zaradi njunega grobega odnosa in maltretiranja želela umreti ter da sem pojedla tablete. Nato pa je mama izrekla besede, ki so me hudo prizadele. Izgovorila je nekaj, česar ne bi smela, pa čeprav vem, da tega ni mislila resno. ‘Zakaj potem ne crkneš?!’

Nova Story že v prodaji

Story