Salome išče nove delovne izzive!

Salome išče nove delovne izzive! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
6. 11. 2017

Ena najbolj priljubljenih tekmovalk v letošnjem kuharskem šovu MasterChef Slovenija je bila nedvomno Salome, ki je s svojo iskrenostjo, kuharskim delom in neverjetnimi mojstrovinami skozi šov prevzela prav vse.

Po samem šovu je polna delovnega elana začela delati v kavarni in bistroju MihaChef, za katerega je naredila ogromno medijsko promocijo. Žal pa so se zadeve po njenem poletnem oddihu v Ameriki po pričevanju naših virov popolnoma spremenile. Vzrok naj bi bila notranja trenja v ekipi in odnos do Salome. Mi smo seveda vedno urejeno medijsko divo povprašali, kaj je realen vzrok njenega nenadnega odhoda iz kuharske družine MihaChef. A kaj več, kot je že zapisala na družabnem omrežju, sprva ni želela povedati.

Zapisala pa je: "15. novembra mi poteče pogodba v MihaChef bistroju. Naučila sam se veliko in sem jim za to hvaležna. Rada bi napredovala, se učila, zato potrebujem nov izziv, novo službo, ker želim iti naprej. Čas je za spremembo, ker to čutim in bom poslušala svojo intuicijo. Če kdo kje izve, da potrebuje kdo novopečeno kuharico, naj mi piše zasebno sporočilo."

Salome: Novim izzivom naproti

Želja – delati v moderni kuhinji

Ker vemo, kako velika je njena želja po nadaljevanju dela v kuhinji, smo jo še povprašali, kako ji lahko pomagamo, da ne bi po odhodu iz bistroja MihaChef ostala na cesti brez službe. Ob tem je spregovorila o vseh svojih trenutnih strahovih: "Ne bi na ta način iskala službe, kajti raje vidim, da jo sama poiščem, da se to ne bi vleklo po medijih. O plači oziroma mojih željah danes govoriti, ko je toliko ljudi brez denarja, se res ne spodobi. Nočem, da me ljudje zasovražijo! Zdaj sem sicer začela pisati tudi kolumne za hrvaški časopis Imperij. Delala pa bi rada tam, kjer se lahko še česa naučim, v kakšni bolj moderni kuhinji, ne v menzi."

Salome: Novim izzivom naproti

Besedilo: Alojz Petrovčič \\ Foto: Igor Zaplatil, Primož Predalič, Pop TV

Priporočamo