Salome je bila na Kmetiji!

Salome je bila na Kmetiji! (foto: POP TV) POP TV
Vir: Nova
5. 11. 2018

Salome, ki smo jo videli že v dveh resničnostnih šovih, v Kmetiji slavnih in v lanskem MasterChefu, se je ponovno podala na novo avanturo. Tokrat v Kmetijo!

Na Kmetijo je prišla kot gostja turistične kmetije, in sicer ne sama, ampak s prijateljico Natašo. Salome, ki je nazadnje gostovala na kuharskem tekmovanju MasterChef in tam navdušila z limonino pito, je tako slavno sladico kot darilo prinesla na Kmetijo. Že na začetku je kmetom povedala, da bosta zahtevni gostji, in Sabina ji je odgovorila, da ni prišla na morje, ampak na turistično kmetijo.

Salome nad Sabininim oporekanjem ni bila navdušena: “To so minus točke.” Salome je že na začetku povedala svoje zahteve, da želi masažo in ob 7. uri zjutraj zajtrk v posteljo. Če je vse to res dobila in kako so jo sprejeli kmetje, pa na Pop TV-ju ne razkrivajo, zagotavljajo pa, da bo dogajanje precej popestreno.Kako se je imela s prijateljico Natašo na Kmetiji, pa smo povprašali kar Salome: “Moram povedati, da sva zelo uživali, bilo je zelo zabavno, lepo so nas sprejeli. Veliko je bilo smeha in po mesecu dni sem se srečala s svojim najboljšim prijateljem Mihom. Uživala sem, ker je na kmetiji zelo veliko živali, da o Anninih sirih in lepih fantih ne govorim. Res je bilo super,” razlaga v smehu.

“Ko sem se odločala, s kom bi šla na Kmetijo, mi ni bilo treba veliko premišljevati, izziv sem sprejela kot dopust z najboljšo prijateljico Natašo in prijateljem Mihom. Nataša je moje vabilo zelo hitro sprejela in se odločila, da se tudi sama preizkusi v resničnostnem šovu. Potem je tudi ona zelo uživala, saj je bilo veliko smeha in fajn sva si spočili, ker so lepo skrbeli za nas, če dodam še kužka, ki sta bila z nama.”

Ko smo jo vprašali, ali je obisk le krinka in bo tudi ona postala tekmovalka, kot so to postali že drugi, pa se je le skrivnostno nasmehnila in skomignila z rameni: “Tega pa še ne smem izdati. Glejte šov, pa boste videli.” Salome pa je še izdala, da je osel res podivjan in sta imeli tudi z Natašo z njim kar precej nesrečni pripetljaj.

Besedilo: Maja Muhič // Fotografije: Pop tv