Salome: Kuharija ne pozna predsodkov!

Spomnimo, za pripravo na oddajo je v službi celo dala odpoved – v hotelu, kjer je delala kot čistilka, misli pa je usmerila na kuharske knjige, tečaj Bineta Volčiča in kuharske programe 24KITCHEN. (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
13. 7. 2017

Salome, ki smo jo do nedavnega spremljali v kuharskem šovu MasterChef, ima na račun »življenja in kuhanja« v oddaji, veliko za povedati.

Salome pravi, da je že v začetku napovedala finale Sari in Elvisu, zase ni imela tega mnenja. Veteranka resničnostnih šovov tudi pravi, da se šovov med sabo ne da primerjati – sploh pa ne tega, kjer je glavna nit kuhanje. V MasterChefu je spoznala, da nosi s sabo še veliko bolečine, ki so povezane z njenimi »preobrazbami«, se pa tudi brez težav pohvali, da si je lepa in da je odlična kuharica. V oddaji so imeli tekmovalci predsodke o njej. Salome meni, da jih je še največ imel Iztok, saj bi jo naj že od samega začetka želel vreči ven. Izkazalo se je, da ima Salome prave roke za kulinarične mojstrovine. V oddaji smo jo pogosto videli objokani, a Salome ni žal niti za eno, nasprotno meni, da je tudi ona samo človek in da je vesela, da se je lahko na nek način predstavila javnosti – da je normalna oseba, je ženska in zanjo je bil ta šov najlepša pomlad v življenju.

Značke: Salome

Priporočamo