Salome: Ločena, zapuščena in porejena!

Vir: Nova
17. 1. 2011

Naša najbolj znana transdiva Salome Ćuća - Žentil v teh dneh ni videti najbolje. Po vseh neuspešnih projektih v preteklem letu se je plavolaska, ki je z dokončno spremembo spola lani postala ženska, zaprla vase in popolnoma zanemarila – tako pravijo zlobni jeziki.

Po resničnostnem šovu Kmetija slavnih se je Salome preizkusila v ogromno stvareh. Najprej je s preostalimi sotekmovalci nastopala kot animatorka na različnih zabavah, preizkusila se je v oblikovanju nohtov, neuspešno se je poskušala vrniti kot organizatorka divjih in nepozabnih house zabav, odprla je vročo linijo Dr. Salome itd. Vsi projekti so se končali zelo neuspešno, kar je Salome menda zelo sesulo.

Ločila se je!

Transseksualka je bila dolgo poročena z žensko, ki jo je od samega začetka tudi skrivala. Pred dnevi pa je do nas prišla informacija, da je Salome še pred novim letom končala 'zakonsko življenje', zato sta z ženo vložili zahtevo za ločitev. V novo leto je Salome tako vstopila kot sveža ločenka, čeprav se je poročila pred leti, ko je bila še moški. Njeni bližnji so nam zaupali, da sta se Salome in žena sporazumno odločili za razvezo zakonske zveze, vseeno pa je to divo še bolj sesulo.

Priporočamo