Salome: MasterChef ji je spremenil življenje

Salome: MasterChef ji je spremenil življenje (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
25. 7. 2017

Salome, ki smo jo do nedavnega spremljali v kuharskem šovu MasterChef, ima na račun 'življenja in kuhanja' v oddaji veliko za povedati.

Salome pravi, da je že v začetku napovedala finale Sari in Elvisu, zase ni imela tega mnenja. Veteranka resničnostnih šovov tudi pravi, da se šovov med sabo ne da primerjati – sploh pa ne tega, kjer je glavna nit kuhanje. V MasterChefu je spoznala, da s sabo nosi še veliko bolečine, ki so povezane z njenimi 'preobrazbami', se pa tudi brez težav pohvali, da si je lepa in da je odlična kuharica.

V oddaji so imeli tekmovalci predsodke o njej. Salome meni, da jih je še največ imel Iztok, saj naj bi jo že od samega začetka želel vreči ven. Izkazalo se je, da ima Salome prave roke za kulinarične mojstrovine. V oddaji smo jo pogosto videli objokano, a Salome ni žal niti za eno solzo, ampak meni, da je tudi ona samo človek in da je vesela, da se je lahko na neki način predstavila javnosti – da je normalna oseba, je ženska in zanjo je bil ta šov najlepša pomlad v življenju.

Priporočamo