Salome: Menopavza je razlog za odpoved New Yorka!

8. 7. 2018 | Vir: Lady
Deli
Salome: Menopavza je razlog za odpoved New Yorka! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Za našo divo Salome je in še bo to leto polno presenečenj. Nekdanja več kot uspešna tekmovalka šova MasterChef Slovenija je namreč vpeta v številne projekte, najbolj odmevni pa jo čakajo ravno to jesen.

"Verjetno ste že zasledili, da sem v Menopavzi. (smeh) Ja, no, v odrski muzikalni komediji Menopavza, zaradi katere sem odpovedala svoj obisk New Yorka in konferenco RuPaul's Drag Race, ki sem jo obiskala lansko poletje. Moja jesen bo zelo delovna, saj poleg za Menopavzo potekajo še priprave na mojo rojstnodnevno zabavo, ki bo v klubu Cvetličarna, in sicer 23. novembra z naslovom Salome is 50 &  Fabulous!," nam je v prijaznem pogovoru zaupala diva, ki je poudarila, da je zelo vesela, da bo jeseni delila oder s Heleno Blagne, Zvezdano Mlakar in Deso Muck. 

"Niti v najlepših sanjah si nisem predstavljala, da bom stala na odru s tako močnimi ženskami. Novi izzivi, petje, igra in ples me bodo, kot kaže, zaznamovali to jesen in zimo, zato se hočem popolnoma predati in posvetiti projektu, o katerem sem nekoč sanjala, danes pa je realnost. Prav zaradi tega sem neskončno počaščena in hvaležna posebej  Špas teatru, da so me izbrali poleg toliko dobrih igralcev in mi dali priložnost, da bom spet po dolgem času s svojo največjo ljubeznijo – na odru! Nikoli v življenju se sredi vročega poletja nisem tako močno veselila jeseni. In bralcem revije Lady želim čudovito poletje, kot ga trenutno živim jaz," je sklenila Salome.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Instagram, osebni album

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan