Salomé na grškem Mikonosu pokazala bujno zadnjico

Salomé na grškem Mikonosu pokazala bujno zadnjico (foto: Aleš Žnidaršič) Aleš Žnidaršič
9. 8. 2019

Grški otok Mikonos je ena izmed najbolj priljubljenih počitniških destinacij, ki ga redno obiskujejo tudi številni znani obrazi, sploh, ker je to prelepi otok prestiža in nepozabnih zabav, ne nazadnje pa tudi čudovitih plaž.

In vse to je okusila tudi zvezda muzikala Menopavza, Salomé, ki si je letos za oddih izbrala prav ta hedonistični otok. Vsestransko nadarjena umetnica, ki se je lani novembra srečala z Abrahamom, tako uživa kot že dolgo ne, svoje nepozabne prigode pa vsakodnevno deli na družbenih omrežjih.

Sicer je Salomé nekoliko potarnala nad zasoljenimi cenami, sploh na plaži se je še kako potrebno znajti, da te domačini ne oskubijo za nekaj deset ali celo sto evrov. A na koncu vse skupaj odtehtajo nepozabni razgledi, podnebje, hrana ter pijača, ugodni čarterski leti in kakopak prelepe plaže, kjer je med drugim svojo ritko pokazala tudi Salomé, ob tem pa hudomušno zapisala, da še ne potrebuje silikona za zadnjico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed on the most beautiful island of Mykonos. It's great to be back! ❤️🧜‍♀️ #morning #greece #lovemylife #menopavza #salome #ljubljana #love #lgbt #transgender #transsexual

A post shared by Salomé (@zensalome) on

Priporočamo