Salomé razkrila, kakšna je bila nekoč, pred 30 leti kot moški

Salomé razkrila, kakšna je bila nekoč, pred 30 leti kot moški (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
27. 1. 2020

Vsestransko nadarjena umetnica Salomé, ki je že pred leti s svojo pojavo in svojimi šovi očarala prav vse, danes pa navdušuje tako v slovenski kot tudi v hrvaški različici Menopavze, je v času svojega življenja doživela prav vse.

Predvsem pa se je skozi leta življenja močno spremenila – tako vizualno kot osebnostno. Če je bila nekoč moški, danes živi svoje sanje, saj, kot nam je že pred časom zaupala, živi življenje, ki si ga je vedno želela, brez maske in brez igranja.

A pot do trenutka, kjer je danes, ni bila tako preprosta in lahka, kot se morda komu zdi, saj je šla dobesedno skozi pekel, poleg tega pa je bila tu še družba, ki jo je zaničevala, jo dajala v nič in še bi lahko naštevali. A vseeno je bila Salomé ob skromni podpori prijateljev v sebi dovolj močna, da so jo ti napadi skozi leta in leta le okrepili ter da je danes to, kar si je vedno želela biti - ženska v pravem pomenu besede.

Na to je opomnila tudi skozi zanimivo fotografijo, ki jo je te dni objavila na družbenih omrežjih. Na sliki je bil naprej Nenad, nato pa Salomé ... "Prej in potem. Split nekoč in danes! 30 let razlke!" je ob fotografiji zapisala Salomé, ki je v hipu požela val navdušenja in številne pozitivne odzive njenih sledilcev. Ne nazadnje pa je dokazala, da se z vztrajnostjo in močno voljo lahko doseže vse, kar si vsak posameznik želi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prej in potem 🤪🤣💪🌈🙏 Split nekoc in danes! ❤️🌺 30 let razlke!

A post shared by Salomé 🦄 (@salometherealone) on