Salomé uspel veliki met na Hrvaškem

Salomé uspel veliki met na Hrvaškem (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 10. 2019

Noro zabavni muzikal o dramatičnosti menopavze je, kot kaže, zajel tudi naše južne sosede, saj se bo čez nekaj dni v Zagrebu zgodila premiera hrvaške različice Menopavze, v kateri bo prav tako blestela naša Salomé, ki se ji je lansko leto izpolnila največja želja, igranje v gledališki predstavi.

Slovenska diva, medijska osebnost, pevka, igralka, kuharica, aktivistka LGBT in organizatorka zabav je še kako vesela, da je dobila še eno priložnost, ki jo je sprejela z največjim veseljem, sploh ker si bo tudi na Hrvaškem oder delila s krasnimi damami.

In kako je prišlo sploh do ideje in sodelovanja na hrvaških odrih? "Te dni smo začeli z novo sezono glasbene komedije Menopavza. Polek slovenske verzije v Špas teatru se z RTL Music na Hrvaškem postavlja istoimenski muzikal. Zelo sem počaščena, da so me opazili in povabili v mojo domovino, kamor se z isto vlogo vračam po dobrih enajstih letih, in sicer igrala bom zvezdo v resničnostnem šovu. Oder si bom bom delila s krasnimi damami, in sicer Sanjo Doležal, Arijano Čulina in Karmelo Vukov Colić. Velika hvala Urški Alič in režiserki Nini Kleflin, da bom del tega res zabavnega in pozitivnega projekta. Veliko se bom vozila na relaciji Slovenija-Hrvaška, zato mi res ne bo dolgčas. Premiera na Hrvaškem bo v Študentskem centru 24 oktobra v Zagrebu. Potem pa sledi turneja po celi Hrvaški," nam je vse skupaj zaupala Salomé.