Salome v novi službi pri MihaChefu!

Salome v novi službi pri MihaChefu! (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Lady
28. 5. 2017

Nekdanji tekmovalec šova MasterChef Miha Hauptman, ki je pred kratkim odprl bistro, je v svojo ekipo zvabil že dve znani televizijski imeni. Prvi je Žan Tominšek, ki je kuhal v šovu Gostilna išče šefa, druga pa je Salome, ki je številne gledalce navdušila s svojo osebnostjo in kuhanjem v aktualnem MasterChefu.

Salome se bo ekipi bistroja MihaChef pridružila 19. maja, ko bo glavna zvezda dogodka Pomladno razvajanje.

"S poslovnim partnerjem Nejcem Mastnakom bova vsak mesec povabila gostujočega kuharja, ki bo z nama ustvaril ta dogodek. Tokrat sva se odločila za Salome, ki bo sestavila pethodni meni in ga skuhala gostom. Vsekakor bo vključila tudi svojo znamenito škampovo juho in limonino pito, ki ju je pripravila v oddaji," je povedal Miha, ki bo pozneje Salome tudi redno zaposlil.

"Ker se nama obseg dela povečuje in želiva povečati tudi obseg cateringov, potrebujeva večjo ekipo, da bi vse to lahko izpeljali. Zato sva ji ponudila zaposlitev v najinem bistroju, ki jo je takoj sprejela. Pravi, da želi delati v takem okolju, kjer bo svoje znanje še nadgradila," je zaupal priljubljeni kuhar, ki ima o plavolaski samo dobro mnenje.

"Je zelo pozitivna in karizmatična ženska. V svojem življenju je prestala že marsikaj in zato je postala zelo močna. Hitro se vklopi v ekipo in družbo ter ima zelo veliko željo po učenju in širitvi obzorij v kulinariki. Pri kuhanju pa je tudi pokazala, da ima zelo velik potencial, da ji uspe v tem poslu," je še povedal Miha.

Barbara Majič