Salome vznemirjena vstopa v petdeseta!

Salome vznemirjena vstopa v petdeseta! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
26. 11. 2018

Salome je v zadnjih letih s svojo priljubljenostjo in življenjsko iskrenostjo v resničnostnih šovih osvojila širno Slovenijo.

23. novembra je praznovala 50 let. Rojstni dan je praznovala v klubu Cvetličarna, kjer je organizirala veliko zabavo za vse, ki ji stojijo ob strani in verjamejo vanjo. Salome je kot prava bojevnica za pravice razbila marsikateri tabu v smeri drugačnosti ter z iskrenim pristopom pripomogla, da danes ljudje nanjo gledajo s popolnoma enakimi očmi, brez zadržkov, kot pred leti. Zanimalo nas je, kako se vidi kot ženska pri 50 letih ter ali v sebi nosi še kakšno željo, ki bi jo rada uresničila.

“Ne počutim se staro toliko, in če sem iskrena, se niti s tem ne ukvarjam. Pomembno je, kako se človek počuti. Trenutno cvetim kot rožica s polno mero pozitivne energije in verjemite, občinstvo in ljudje okoli mene to v hipu začutijo. Ponosna sem na Slovenijo, da so me začutili kot človeka, ne kot sekssualni objekt. Dolgo bi potrebovali, a kako že rečejo, bolje zdaj kot nikoli. Zelo me poznajo kot iskreno osebo in tudi sama imam rada okoli sebe iskrene ljudi. Po naravi sem takšna in ljudje to čutijo ter ne nazadnje tudi cenijo. Vse se je zgodilo z mojim nastopom v resničnostnem kuharskem šovu MasterChef Slovenija, v katerem sem v vseh oddajah kazala svoj pravi obraz. Brez zadržkov lahko razkrijem, da se je po teh nastopih moje življenje čez noč zasukalo neverjetno hitro in v pozitivno smer. Zato sem neskončno hvaležna, da so ljudje spoznali realno Salome in jo vzeli za svojo,” pove Salome in za konec razkrije nekaj skritih izzivov, v katere vlaga vso svojo energijo.

“Naučila sem se, da o poslovnih načrtih ne govorim, dokler nimam podpisane pogodbe. Lahko razkrijem le, da bom ostala v gledališču. Tudi tujina se mi obeta, zato boste pa morali še malo potrpeti. A verjemite, da boste med prvimi tudi to izvedli. Želja imam polno, a pri teh letih si najbolj želim veliko mero zdravja, da me spremlja na vsakem koraku, ter mir v duši, lepe ljudi okrog sebe, uspeh na gledališkem odru.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Nina Žnideršič, osebni arhiv

Priporočamo