Salomé zapisala, da išče službo; a namesto prijaznosti sledil hladen tuš

Salomé zapisala, da išče službo; a namesto prijaznosti sledil hladen tuš (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
11. 3. 2020

Vsestransko nadarjena umetnica Salomé, ki smo jo lahko še do nedavnega spremljali v hrvaški in slovenski različici Menopavze, je bila na družbenih omrežjih znova deležna neprijaznosti. Kot kaže gre mnogim še kako v nos!

Čeprav je v svoji objavi na facebooku na prijazen in povsem razumljiv način zapisala, da ne ve ali je čas - glede na trenutno razmere zaradi koronavirusa - za iskanje nove službe ali ne, je bila tarča spletnih uporabnikov. "Enostavno ne vem več kaj narediti, verjamem pa da v tem nisem edina. Zapreti s.p. ali ne zapreti? Predstave se odpovedujejo, državo pa to ta trenutek niti ne zanima. Glava me boli od napenjanja možganov. Išči službo Salome ali pa boš kmalu na cesti. Sliši se kot odlomek iz največje strahljivke. Mogoče kdo rabi v Ljubljani ali okolici kakšno delavko, iščem kakršnokoli delo, da zguram to korona virus krizo. Nebi rada zapirala s.p.-ja in če kdo ponuja kakšno delo mi pišite prosim v privat sporočilo. Hvala!," je zapisala umetnica, ki ima povsem enak problem, kot številni umetniki in igralci, ki ustvarjajo na odrih, a so trenutno brez dela, saj so skoraj da vse predstave zaradi koronavirusa odpovedane.

A namesto, da bi se ob objavi in v sporočilih našli prijazni odgovori ali pa nasveti, so se začeli - tako Salomé - napadi v smislu, češ kakšna igralka je, da išče službo. "Samo iščem službo, pa me že napadajo, kako glumica zdaj išče službo, da se to ne spodobi. Aloooo ... Da naj pošiljam prošnje, pa veste kok prošanj sem jaz v življenju poslala pa nobenega odgovora dobila. Se ne spodobi, da po FB iščem službo, a kje bom bar za neki, da ta FB izkoristim v sebi dobro. Glava me boli od enega folka, samo človek sem, kot vi!" je še dodala Salomé, ki je izkoristila družbeno omrežje, kot ga tudi v takih primerih izkoriščajo vsi ostali. A ker je znana osebnost, so na njo znova zlili gnojnico!