Šamanska astrologinja Gaia Asta napovedala tisto, česar se vsi močno bojijo

Šamanska astrologinja Gaia Asta napovedala tisto, česar se vsi močno bojijo (foto: Pixabay) Pixabay
19. 8. 2022

Šamanska astrologinja Gaia Asta po zadnjem Ščipu ne napoveduje prav nič rožnatega.

"Ob zadnjem Ščipu, ko je bila Luna v vodnarju, v konjunkciji s Saturnom, smo dobili pomembno sporočilo, iz zgornjega sveta," je na svojem Facebooku zapisala šamanska astrologinja Gaia Asta.

"Sporočilo je od mojstra Kuthumija, napotke, ki nam jih je dal, delite s prijatelji. Prihodnost ni rožnata, vsako leto bodo hujše in daljše suše, ter vročina. Ko bodo jeseni prišla deževja, bodo ta grozljiva in bodo povzročala hude povodnji.

Potem bo spet celo leto sušno. Bolj, ko bo pokrajina suha, manj, ko bo dreves, manj vode se bo zadrževalo, večja bo vročina in suša. Ko bo obdobje poplav, bodo vedno hujše. To bo za sabo prinašalo pomanjkanje hrane, lakoto in seveda vojne.

Edina moč, ki jo imamo posamezniki je, da spremenimo svoje prehrambene navade in vzpodbujamo, da jih tudi drugi spreminjajo. Ker živinoreja je eden največjih dejavnikov uničevanja klime in zemlje, na sploh. In je edina stvar, na katero lahko, kot potrošniki vplivamo.

Druga je samo oskrbna hiša, ampak na tej točki smo že odvisni od kapitala, ki ga imamo na razpolago, medtem, ko spremembo prehrane lahko spremenimo, brez investicij. Medtem vsi, ki imate možnost, ki imate svoje vrtove, si naredite svoj vodni rezervoar.

Spremembe, ki se dogajajo ne moremo več ustaviti, ampak se jim moramo čim prej prilagajati. Napačno je razumeti, da bomo s prenehanjem toplogrednih izpustov in z rastlinsko prehrano, ter s prenehanjem potrošniškega vedenja rešili življenje na zemlji, sedaj smo na točki, na kateri lahko zmanjšamo intenzivnost propadanja in katastrof, ki bodo sledile.

Z vsakim trudom, sonaravnega in trajnostnega načina življenja, bomo na nekem mikropodročju stvari ohranjali in s tem upočasnili hitrost in intenzivnost sprememb v biosferi.

Torej dobro izolirana hiša, veganska ali vsaj vegetarjanska prehrana, energijska samooskrbnost in delna prehrambena samooskrbnost, zalogovniki vode, uporaba javnega transporta, varčevanje emisij pri transportih, to so koraki, ki jih lahko bolj ali manj sledimo in z njimi izboljšamo trajnostni vidik življenja, na mikro ravni," je svoje sporočilo sklenila Gaia Asta in tako verjetno številnim dala misliti, kaj vse nas čaka v prihodnjih letih.