Samo (Kmetija: Nov začetek): Združil bo moči s predsednikom?

Samo (Kmetija: Nov začetek): Združil bo moči s predsednikom? (foto: planet tv) planet tv
Vir: Nova
4. 10. 2016

Resničnostni šov Kmetija: nov začetek je zadnji zapustil Samo Esih, oče 12-letnega sina, ki ga je v oddaji najbolj pogrešal. Pravi, da se v oddajo nikoli ne bi prijavil, če bi vedel, kako težka bo ločitev.

"Najbolj sem pogrešal prav sina, saj sva veliko skupaj. Kljub mladosti je resnično pravi strokovnjak v kmetijstvu," nam je povedal Samo, ki meni, da bi prisotnost sina v dvoboju morda spremenila končni izid. Kljub temu je vesel, da je spet v objemu svoje družine. Skupaj so se tako že odpravili planinarit na Roglo, da so nadomestili čas, ki so ga preživeli ločeno. Samo je resnično velik ljubitelj otrok. Njegova velika želja po pomoči malčkom še vedno ostaja močna, saj čuti, da jim s svojim znanjem resnično lahko pomaga.

"Nič me ne more zaustaviti na poti k ustanovitvi fundacije za otroke. Pred leti sem se že povezal z Borutom Pahorjem, vendar pa ideje nisva mogla izpeljati do konca, saj je odstopil z mesta predsednika vlade. Še danes bi se z njim z veseljem dobil, saj ima izmed politikov najbolj čisto dušo," je prepričan Samo, ki se že več kot desetletje ukvarja z alternativno medicino, s katero bi rad prispeval tudi k zdravljenju najmlajših.