Samo poglejte, kako je ljubek sin manekenke Iris Mulej

Samo poglejte, kako je ljubek sin manekenke Iris Mulej (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
10. 12. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej je nedavno še drugič postala mamica, njen sin Arron pa odrašča v pravega lepotca.

Manekenka Iris Mulej ne skriva, da v materinstvu naravnost uživa in je presrečna, da je lahko mamica ljubki Isabelli in malemu princu Arronu, ki ga je povila nedavno.

Mali Arron raste s svetlobno hitrostjo in ko ga je nedavno pokazala na svojem Instagram profilu, so se številni stopili, saj je videti tako zelo sladek. "Joooj, te moje oke velike in ti štruklji debeli. En dan ga bom pojedla," je ganjena zapisala Iris in verjetno jih ni malo, ki so ob pogledu na malega lepotca delili njeno mnenje.

Iris ima trenutno veliko dela s pakiranje, saj že čez nekaj dni prihaja v Slovenijo, kjer bo uživala v družinski idili in družbi svoje mame, ki jo v Budvi seveda pogreša. Isabella in Arron pa bosta lahko uživala pri babici, ki jima bo zagotovo izpolnila vsako njuno željo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joooj, te moje oke velike in ti štruklji debeli. En dan ga bom pojedla hehe!! 🙈🙈😍😆 • Sicer pa zadnje dni hitim prati in sušiti ker imamo tu v Budvi spet poletno vreme, sploh pa ker čez nekaj dni letim z otrokoma v Slovenijo in si moram napakirat seveda vse pomembno s sabo... med pomembno pa ne spadajo samo oblačila ampak tudi tale Arronov medvedek od @chiccoslovenija , ki ga vsak večer pa tudi čez dan prijetno uspava. Medvedek je pralen in tako z nami res na vsakem koraku, brez skrbi da bi se kdaj kje preveč umazal... 🧸💙👍 PS: v ozadju pa verjetno opazite mojadva najljubša pomočnika za žehto 😉 Ja, tale otroški detergent in mehčalec od Chiccota sem enkrat preizkusila in ga ne menjam več 🙈😅. Če ne poznate, toplo priporočam 👍 • Če pa bi tega mehkega Chicco medvedka, s prijetnimi melodijami in svetlobnimi efekti imeli za vašega malčka tudi vi, vam predlagam, da obiščete profil @chiccoslovenija in sodelujete v nagradnem vprašanju, kjer ga lahko osvojite. Lahko noč! 😴🧸🌙 • • • • #chiccokids #bluebear #besttoyever #besttoys #nagradnaigra #nagradnaigraslovenija

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on