Samo poglejte si Tanjo Žagar, rumena barva prikupni nosečnici res pristoji, kar razganja jo od energije

Samo poglejte si Tanjo Žagar, rumena barva prikupni nosečnici res pristoji, kar razganja jo od energije (foto: POP TV) POP TV
17. 3. 2021

Simpatična pevka v drugi nosečnosti naravnost blesti!

To dobro vedo njeni oboževalci, ki se vedno razveselijo lepih prizorov, s katerimi jih Tanja Žagar razvaja na svojih družbenih omrežjih. Lepa pevka se ne suče odlično samo na odrih, tudi v kuhinji je prava mojstrica, ki se z veseljem loti peke kakšne odlične sladice, s katero razvaja svojega sina Karla in partnerja Mikija.

Tokrat je svoje oboževalce spraševala, kakšno pito naj speče: bananino ali limonino. Ob tem je objavila fotografijo, ki je pritegnila nemalo pozornosti, saj je Tanja na njej resnično čudovita. Oblečena je v živo rumeno majico, pod katero je jasno viden njen trebušček.

Sledilcem njena lepota ni ostala skrita, saj so jo na vso moč pohvalili. Kar pa zadeva sladico so bila mnenja deljena - nekaterim je bolj pri srcu bananina, drugim limonina pita. No, Tanja ni razkrila, za katero sladico se je odločila, a ob taki prikupni kuharici ni nobenega dvoma: že zaradi nje je bila nadvse okusna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)