Samo Poštrak (Skater): Najprej deklica, zdaj bo deček!

Samo Poštrak (Skater): Najprej deklica, zdaj bo deček! (foto: Media IK) Media IK
Vir: Nova
20. 9. 2016

Glasbenik Samo Poštrak, član skupine Skater, se že nekaj tednov intenzivno pripravlja na prihod dojenčka. Težko pričakovana družinska sreča ga bo skupaj z njegovo partnerico Karmen doletela morda že na silvestrovo letos.

Njegova partnerica ima namreč rok 1. januarja. Skupina Skater se že vrsto let drži na domači glasbeni sceni. Čeprav se držijo nekoliko v ozadju medijev, pa imajo veliko podporo pri svojih oboževalcih. Tudi to, da bo njihov frontman Samcy kmalu postal očka, jih ne odvrne od tega, da ne ustvarjajo dalje, zato že napovedujejo novo pesem, ki bo izšla konec tega meseca in nosi naslov Doktorji za žur. Samči je po svoji veliki ljubezni, pevki Katji, s katero sta bila pred leti par, že pred časom našel Karmen, ki pa jo je spretno skrival očem medijev. Skupaj sta si začela ustvarjati dom. In kot pravijo – najprej štalca pol pa kravca. Samcy je najprej objavil veselo novico, da ju bo osrečila deklica, a se je situacija obrnila.

"Po prvem pregledu na nuhalni svetlini nama je zdravnica rekla, da bo punčka in da se do zdaj še ni zmotila. Potem pa sva prišla z dopusta in sva odšla na ultrazvok. Tam pa naju je šok. Rekli so nama, da bo fantek."

Kakor koli pravijo starši, samo da bo otrok zdrav. In res. Samcy in Karmen sta že v pripravah in izbrala sta že veliko stvari, da bo prihod malčka čim lažji. V trgovini Polna kahlica pa so jima tudi priskočili na pomoč in ju opremili s prav posebnim vozičkom.

Tekst: MIMA

Priporočamo