Samski Vid Valič bo božič preživel v toplih krajih

Samski Vid Valič bo božič preživel v toplih krajih (foto: LifeClass Portorož) LifeClass Portorož
12. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Vid Valič je do solz nasmejalrazprodano dvorano v Kongresnem centru Hotela Slovenija. Ker je po predstavi moral hitro na pot zaradi snežnih razmer, je večerjo v Istrian bistro &Tapas baru preskočil, sicer pa pravi, da nima nič proti večerji v dvoje.

Vid ValičA so mu načeloma všeč tudi vse druge različice večerje. »V dvoje, v troje, skupinska večerja, večerja v zraku, večerja na tleh, na mizi, na kuhinjskem pultu, v avtu, večerja v temi, večerja za zajtrk, večerja takoj po kosilu, večerja tudi če nisi lačen, vesoljska večerja, večerja v naravi, večerja na hitro in večerja na dolgo, večerja, po kateri ne moreš več ničesar pojest in večerja po kateri ostaneš še malo lačen,« je Vid jasno opisal, kako pomembna je zanj večerja.

Pravi tudi, da so mu všeč večerje presenečenja, pa večerje, kjer lahko igra različne vloge in seveda poslovne večerje. »Vsi bi si morali vsak dan privoščiti večerjo, saj ni zares pomembno, kakšno hrano imaš, ampak s kom jo kuhaš.«

Če še nimate ideje, kam svoje najdražje odpeljati na božično kosilo, jih povabite v LifeClass Portorož. Vid se namreč za božič vrača v tople kraje. V Portorož.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri