Samuel Lucas: V Bosni poskrbel za val navdušenja

Vir: Lea
21. 4. 2011

Glasbenik s čepico Samuel Lucas je bil s svojo ekipo pred dnevi v Sarajevu, kamor je šel promovirat pesem z naslovom Ona nije više tu. Že ob promociji singla na Hrvaškem mu je eden izmed najbolj znanih radijskih obrazov dejal: “Ne vem, kako so pesem sprejeli v Sloveniji, a upam, da se zavedaš: ta pesem bo na ozemlju bivše Jugoslavije velika uspešnica.”

In očitno se ni prav nič zmotil. Lucas že nekaj tednov na glasbenih lestvicah nekaterih najbolj znanih hrvaških radijskih postaj kotira v samem vrhu, z vseh koncev pa prihajajo pozitivni komentarji. Tudi zato se je glasbenik pred odhodom na promocijske in medijske aktivnosti po Bosni in Hercegovini odločil posneti videospot za sicer zelo močno balado, ki je bila prvotno namenjena makedonskemu angelu Tošetu Proeskemu.

Imel težave s policisti

Samuel je s svojo ekipo, ki bedi nad njim, preživel precej naporen vikend, saj so ga čakali številni intervjuji in gostovanja tako na najbolj poslušanih ter znanih radijskih frekvencah kot tudi najbolj gledanih televizijskih oddajah.

“Že na poti v Sarajevo sem vedel, da se obeta zelo pestro dogajanje. Zanimivo srečanje s policisti, ker je imel menedžer malce pretežko nogo, je bila samo ena od prigod, ki se jim bomo še dolgo smejali. Ob prihodu v Sarajevo smo znova dočakali res topel sprejem. Hvaležen sem predvsem gospe, ki nam je zares zelo veliko pomagala in je pripomogla, da tudi na območju BiH pišemo uspešno zgodbo. Pa je ne želim omenjati, ker je tudi sama želela tako,” pravi Samuel, ki je navdušil povsod, kjer se je pojavil. Nekaj dni pred prihodom so se o njem razpisali tudi v najbolj branem časopisu Dnevni Avaz, kjer so mu namenili veliko dobrih besed in pozornosti.