Samuel Lucas (Znan obraz ima svoj glas): Pogreša stik z morjem

Pevec že nestrpno 
pričakuje poletne 
dni, ko kar veliko 
koncertira v Kopru, 
Izoli in Piranu. Rad 
si vzame daljši ž
oddih, ki ga najraje 
preživi ob morju. (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
9. 5. 2016

Glasbenik Samuel, ki s svojimi preobrazbami v zabavnem šovu Znan obraz ima svoj glas preseneča iz oddaje v oddajo, je srčno navezan na slovensko obalo.

Pevec, ki se lahko pohvali z odličnimi nastopi, kjer poslušalce z glasovno specifiko s pridihom soula v trenutku prevzame, je pred dnevi bil v Kopru. Zaupal nam je, da vsak skok na Obalo iz centra države, kjer zaradi glasbenih in poslovnih obveznosti preživi večino časa, zelo ceni. No, tokrat je prišel kot vesten očka na obisk k svojima dvema hčerkama Arijani in Dajani, ki se pridno in vestno šolata na Obali.

Čeprav si je Samuel ustvaril drugo družino in z novo ljubeznijo živi v Ljubljani, se ravno zaradi hčerk vrača k morju, saj so v odličnih odnosih. "Očka je očka in super je. Obe podpirava njegovo glasbeno pot, saj se trudi in je vedno bolj viden na slovenskem glasbenem trgu, kjer je treba kar pošteno garati, da te ljudje vzamejo za svojega," nam brez ovinkarjenja zaupata Adrijana in Dajana, ki k temu dodata: "Nedelje, ko je zdaj v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, pa preživiva pred malimi zasloni in z veseljem v krogu prijateljev podpirava očkove točke. Tako on kot celotna ekipa tekmovalcev so fenomenalni, saj je šov res zanimiv od začetka do konca."

Alojz Petrovčič

Značke: Samuel Lucas
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo