Sandali Ane Tavčar Pirkovič so poželi veliko pozornosti, res so čudoviti in nevsakdanji!

Sandali Ane Tavčar Pirkovič so poželi veliko pozornosti, res so čudoviti in nevsakdanji! (foto: Arhiv) Arhiv
23. 7. 2021

Simpatična voditeljica oddaje Dobro jutro je tokrat presenetila s čevlji v barvi, ki je pri njej res nismo vajeni.

Ana Tavčar Pirkovič se je tokrat odločila za sandalčke, sestavljene iz prepletenih paščkov in v živo zeleni barvi. Zraven je nosila ozko obleko brez rokavov, ki je v osnovi črne barve s cvetličnim potiskom. Njena ramena so razgaljena, dekolte pa zapet, skupaj s sandali z visoko peto pa daje vtist večne elegance.

Nič čudnega, da je pritegnila veliko pozornosti, saj ne vidimo pogosto, da bi se odločila za tako nevsakdanji model obuvala. V vsakem primeru je celotni vtis fantastičen in v trendu, kar so njeni sledilci takoj opazili in ji namenili pohvale. Zdela se jim je lepa, njen videz pa je zelo svež.

Morda k temu pripomore malce drugačna pričeska - njeni kodri so bili tokrat bolj definirani, kar je pridodalo k bujnosti las. Ana se je v tej opravi suvereno gibala po studiu - poznajo se ji izkušnje dolgoletnega javnega nastopanja in je vajena hoje v visokih ter tankih petkah, ki so (skorajda) del njene vsakodnevne "opreme."

Vsaka dama, ki si je kdaj obula podobne čevlje, dobro ve, da je potrebno kar nekaj vaje za lepo hojo v takem obuvalu, a Ani to več ne predstavlja nobene težave. Njen korak je prožen, suveren in elegantnen, zato se številne zgledujejo prav po njej, ko gre za lepo držo in moderen videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)