Sandra Adam (Miss Slovenije): Poslali so jo domov!

Pod močnim pritiskom svetovnega izbora, na katerem je pristala popolnoma osamljena ter brez podpore slovenskega organizatorja, je utrpela psihični zlom. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
16. 10. 2010

Izbor Miss Slovenije nekako nima sreče, ki bi ga spremljala v zadnjih treh letih. Čeprav smo pred jesenjo dobili novo miss Slovenije Sandro Adam, je ta predčasno zapustila svetovni izbor na Kitajskem in se vrnila domov v Slovenijo.

Negativna karma, ki spremlja nekoč najbolj priljubljen lepotni izbor, ki ga je premogla Slovenija, se ne otrese niti novega organizatorja. Že lani je bila miss Slovenije Tina Petelin izbrana kar v hotelski sobi. Nov izbor, ki se je zgodil konec avgusta v Mariboru, je napovedoval prestižen spektakel, ki pa si ga je žal ogledalo skromno število obiskovalcev in družin udeleženih tekmovalk. Laskavi naziv je prejela Korošica Sandra Adam.

A kaj se je zgodilo, da je lepotička Sandra predčasno zapustila svetovni izbor? Informacije smo prejeli iz Kitajske, kjer trenutno potekajo priprave vseh lepotic na svetovni izbor Miss World 2010, ki se bo zgodil 30. oktobra. “Z izbora Miss World so poslali miss Slovenije domov,” nam je v elektronskem sporočilu posredoval naš vir, ki je navzoč pri organizaciji. Kaj točno se je z njo dogajalo, ni znano, a Sandri se je bojda dobesedno zmešalo.

“Videti je bilo, kot da je izgubila živce. Začela je kričati in lomiti stvari v hotelu. Zgodilo se je nekaj dni prej, preden so dekleta zapustila Peking.” Da so jo umirili, so morali poklicati celo varnostno službo. “Po hitrem postopku so jo poslali domov in poskušali prikriti dogajanje. Tudi soudeleženi v izboru nismo bili natančno seznanjeni s tem, kar se je zgodilo s slovensko predstavnico Sandro Adam.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story