Sandra Auer: Dojenček bo najlepše darilo

5. 8. 2011 | Vir: Story
Deli

Zgovorna Sandra Auer, ki je še pred meseci domovala v hiši 'velikega brata' in trgala srce sostanovalcu Mišu Kontrecu, se je po prihodu iz hiše zaljubila v Roka Dajčmana, s katerim zdaj pričakuje tudi otročička. Veselo novico so njeni prijatelji izvedeli kar na Facebooku.

Sandra je veselo novico potrdila svojim prijateljem kar na spletnem portalu Facebook, kjer se je nemudoma vsul plaz čestitk. Sandra in Rok sta se prepustila toku dogodkov in kmalu ju je presenetila novica, da bosta postala starša. Za vse je bila novica precej presenetljiva, saj je Sandra še pred nekaj meseci sanjala o karieri in delu v Kuvajtu.

Za nosečnost pa so vedeli tudi njeni bližnji prijatelji in seveda njena družina. Mama Karmen se je prva razveselila novice, da bo postala babica, čeprav je zveza, ki si jo je ustvarila njena hčerka, še sveža in se je zgodilo kar hitro.

Prve slabosti: Prekinila je delo

Sandra do nedavnega ni občutila nevšečnosti v zvezi z nosečnostjo. A zdaj so se začeli pojavljati prvi znaki slabosti. “Trenutno mi nič ne diši. Do zdaj mi ni bilo niti za trenutek slabo, v nekem trenutku pa se je vse obrnilo na glavo,” prizna Sandra.

“Neki dan sem obležala in odpovedala tudi delo, saj nisem mogla od doma. Rok mi je prinesel moje najljubše kosilo, a se ga nisem mogla niti dotakniti. Upam, da ne bo vseh devet mesecev tako,” še doda Sandra.

Celoten članek si lahko preberete v 32. številki revije Story, ki je naprodaj od 5. avgusta 2011!

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik