Sandra Auer je bila nevesta za en dan

Sandra Auer je bila nevesta za en dan (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
30. 11. 2017

Mlada mamica Sandra Auer se je nedavno udeležila poročnega sejma, ki je po nekaj letih znova zaživel v hotelu Habakuk pod vznožjem Pohorja.

Sandra je v vlogi neveste obiskovalce popeljala skozi modno revijo, na kateri so se predstavile različne blagovne znamke poročnih oblek. Beseda pa je nanesla tudi na njeno poroko. "Seveda se z Rokom pogovarjava, vendar pa veva, da bo vse ob svojem času. Osebno si želim veliko poroko, saj je v mojem življenju toliko ljudi, ki mi ogromno pomenijo, in na ta dan bi rada z njimi proslavila to, da sem našla pravo osebo za življenje. Želim si tradicionalno poroko z vsemi običaji, z belo obleko, s pravo dekliščino in fantovščino, skratka fešto, ko bom z ljudmi, ki jih imam rada, proslavila življenje v dvoje. Vem pa tudi, da je za vse to potreben dodaten denar, ki bo prišel v izobilju, ko bo čas za to," pove Sandra, ki uživa ob svoji družini.

"Počutim se blagoslovljeno, da sta mi bila dana punčka in fantek, kar je bila nekako moja želja že od nekdaj. Družina mi pomeni res vse! Smisel življenja, moj navdih, moje srce, moja moč, vse je povezano z njimi. Družina je zame največja vrednota in vse bom naredila, dokler bom dihala, da bomo ostali skupaj in da bomo srečni. S poroko ali brez," še z nasmehom doda Sandra.

Besedilo: Mima // Foto: Aleš Kocbek, osebni arhiv

Priporočamo