Sandra Auer: Končno pokazala novega fanta!

19. 5. 2011 | Vir: Lea
Deli
Sandra in Rok

Sandra Auer je končno zasijala, saj ji je pomlad prinesla tudi novo ljubezen. Nekateri ji sedaj očitajo, da ni sprejela velike srčne izpovedi, ki ji jo je ponujal sostanovalec v BB Mišo Kontrec, a Sandra je metuljčke začutila z Rokom. In samo to je pomembno.

”Big Brother me je spremenil v različnih pogledih. Ne samo da so me določene stvari streznile in da sem se otresla pričakovanj drugih ljudi. Vsi so mi namreč govorili, kakšnega fanta bi morala imeti, koga bi si morala izbrati. Preprosto nisem mogla več tega poslušati, saj so bili z vseh strani prisotni takšni in drugačni pritiski. Mišo se je usedel v srce veliki večini, ki je navijala, da bi osvojil moje srce. Spet drugi so bili proti temu. Nisem zmogla in rekla sem si, da je pomembno predvsem to, kar čutim sama. Načeloma se ne oziram na druge, a informacije sem prejemala in premlevala. V teh mesecih sem veliko razmišljala tudi o prejšnji zvezi. Od 18. leta sem bila neprekinjeno v zvezi in takrat sem iskala drugačne stvari, kot jih iščem sedaj. Spremenila sem se,” pove Sandra.

Zaljubljena

Big Brother je Sandro spremenil v pozitivni smeri. “Začela sem iskati sorodno dušo, ki bi me spremljala na življenjski poti. Rada potujem in ob sebi si želim nekoga, ki bo to razumel, ki me bo podpiral in z mano doživljal vse te čudovite stvari.” Sandri je kmalu po oddaji zaigralo srce in ljubezen je v teh mesecih prerasla v zvezo, v kateri uživa. “Dejansko mi v tem trenutku fant, ki ga imam, zelo ustreza. Razume moje področje, imava skupne interese. Sprejel je to, da me obkrožajo mediji, ljudje, in tudi to, da imam nastope. Ni ljubosumen in s tem zna živeti, kar je najpomembneje. Po vrhu se zaradi tega ne počuti manjvrednega, in to nama daje odlično izhodišče. Ali bo to večno, ne vem in se s tem ne obremenjujem,” doda Sandra.

Ni je spremljal

Sandrin srčni izbranec Rok ni gledal vseh oddaj Big Brotherja. “V bistvu sva se prvič srečala že pred nekaj časa, ko je imel svoj maturantski ples. Zagledal me je v festivalni dvorani, a takrat sva bila oba vezana. Povedal mi je, da sem mu bila že takrat všeč, a pri tem je tudi ostalo, dokler se nisva ponovno srečala,” pove Sandra. “Dejansko imava skupne interese. Hodiva na zabave, veliko se pogovarjava. Je zelo ustrežljiv, in kar je najpomembneje, ni ljubosumen. Tudi če pristopijo k meni drugi fantje, se s tem ne obremenjuje. Vidim, da je srečen, ko sem sama srečna,” še doda.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan