Sandra Auer: Le kam je poniknila?

Trenutno je še 
na porodniškem 
dopustu. (foto: Mima) Mima
Vir: Nova
26. 1. 2016

Mariborčanka Sanda Auer, ki je bila pred leti izpostavljena v šovu Big Brother slavnih, se je nekoliko odmaknila očem javnosti in se posvetila svoji družini.

Po rojstvu hčerke Arabele je lanskega maja dočakala še prihod sinčka Aljoše. Dvakratna mamica spoznava radosti materinstva v pravem pomenu besede.

"Seveda je nekaj več koordiniranja zdaj, ko sta dva otroka, drugače pa ni bilo potrebne neke pretirane organizacije, kar se tiče našega vsakdana. Midva z Aljošo sva doma ali kje na sprehodu, medtem ko je Arabela v vrtcu in ati v službi. Ko pa se vsi zberemo doma, pa res večino časa preživljamo skupaj. Skratka, naš urnik ni kaj preveč drugačen od povprečne štiričlanske družine," pove Sandra.

"Seveda pride kdaj do težkih trenutkov, ko imaš 'vse na kupu' in te izčrpa. Takrat si vzamem še več časa zase, ker vem, da ne oddajam prave energije, zato se umaknem, da sem sama s sabo in si 'napolnim baterije'. Hvaležna sem, da imam takega partnerja, ki zmore poskrbeti za vse tudi sam."

Sandra je trenutno še na porodniški, ampak se že pripravlja na nove izzive.

"V tem času sem prišla na idejo za spletno stran, ki bo namenjena predvsem ženskam. Gre za sistem, ki v Sloveniji in bojda tudi po svetu še ne obstaja. Skupaj s partnerji smo tako že začeli delati na tem projektu, zadeva bo zelo kmalu končana, tako da bom takrat lahko povedala več o tem."

MIMA

Značke: Sandra Auer

Priporočamo