Sandra Auer: "Otrok je bil načrtovan"

Sandra Auer (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
1. 10. 2014

Na Net TV je pred kratkim prišla nova oddaja, katere voditeljski stolček je prevzela Sandra Auer. Mamica dveletne hčerke Arabelle se je po udeležbi v resničnostnem šovu umaknila očem javnosti in se posvetila družinskemu življenju. Zdaj pa je prišel čas, da je znova vzela vajeti v svoje roke in ravno, ko je stopila pred kamere, je znova v veselem pričakovanju.

"Vse skupaj je res še bolj na začetku. Mediji ste včasih zelo hitri. (smeh) Za zdaj nosečnost doživljam precej drugače kot prvič. Več je jutranjih slabosti in več imam težav s tlakom. Ampak nič kaj hujšega. Sicer se počutim odlično in komaj čakam, da je še en porod za mano. Nosečnost z Arabello je bila precej drugačna. Z njo nisem imela težav v nosečnosti razen s povečano kislino proti koncu."

Sandra si je zelo želela še enega otroka, zato je vesela, da se je zgodilo tako, kot se je.

"Nosečnost je bila načrtovana v tej meri, da nisva bila zaščitena že nekaj časa. Sicer pa se je zgodilo spontano in iz ljubezni. Da, vedela sem, da bova imela še enega na željo obeh. Prav tako pa sem si srčno želela, da bi imela Arabellica bratca ali sestrico, ker sem bila sama za to prikrajšana."

Več o tem, kako se Sandra, Rok in Arabella pripravljajo na prihod novega člana preberite v novi številki revije Lea, za katero je postavna voditeljica spregovorila tudi o tem, kaj se bo zdaj zgodilo z njeno novo oddajo.

Sandra