Sandra Auer: Pripravlja velik koncert

Vir: Lea
14. 1. 2011

Sandra Auer si je pred kratkim zadala veliko nalogo. V Mariboru bo namreč organizirala dobrodelni koncert, na katerem se bodo zbirala sredstva za socialno ogrožene družine.

“V hiši Big Brother slavnih nas je bilo kar nekaj, ki smo povezani z glasbo in nastopanjem. Že takrat smo dobili idejo, da bi pripravili dobrodelni koncert, in zdaj je čas, da obljubo tudi izpolnimo,’’ je povedala Sandra.

Zadevo je vzela precej resno in aktivno začela klicati vse nekdanje udeležence, ki so takrat pred širno Slovenijo obljubili, da bodo sodelovali na takšnem koncertu. ‘’Vsi sostanovalci so mi potrdili udeležbo, le Maki, Zlatko in Igor so vabilo zavrnili.’’

Razloga, zakaj se ti trije ne bodo odzvali vabilu na dobrodelni koncert, ji niso navedli.

‘’Koncert bo v slogu Big Brotherja slavnih. Nana bo najverjetneje povezovala dogodek, vsi drugi bomo plesali in peli. Koncert bo v sredo, 26. januarja, v Festivalni dvorani v Mariboru. Vstopnica bo stala 10 evrov, celoten izkupiček pa bo namenjen socialno ogroženim družinam. Prav v teh dnevih sem klicala na center za socialno delo. Zbrala bom vse podatke in nato se bomo skupaj odločili, komu bomo podarili zbrani denar. Zagotovo bodo to družine, ki so brez najnujnejših sredstev za preživetje.’’

Ta koncert pa ni edini, na katerem bo Sandra nastopila. ‘’Pred kratkim je v Malečniku  zgorela hiša. Oče, ki je želel pomagati hčerki in babici, je v požaru tragično preminil in družina je ostala brez vsega. Tragedija je zaznamovala vse krajane in v začetku februarja bo koncert, na katerem bom nastopila tudi jaz,’’ je še dodala Sandra.

Priporočamo