Se Sandra Auer seli v Kuvajt?

Pred nekaj časa je Sandra že govorila o selitvi v Kuvajt, kjer bi si s svojo družino ustvarila novo življenje.  (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
14. 5. 2013

Nekdanja udeleženka šova Big Brother slavnih in mlada mamica Sandra Auer je spakirala kovčke in se poslovila od svojih prijateljev. Pot jo je znova odnesla v Kuvajt, ki ga je že nekajkrat obiskala. 

Na njenem zadnjem obisku leta 2011 pa so ji ponudili zanimive možnosti zaposlitve. Zato je Sandra že takrat razmišljala o selitvi v arabski svet.

Nekoliko ji je nato načrte prestavila nosečnost in prihod njene prvorojenke Arabele. A Sandra je bila prepričana, da se bo v Kuvajt slej ko prej vrnila.

"Že od nekdaj me vleče tujina in sedaj sem dobila kar nekaj priložnosti," je že takrat povedala Sandra. Na njenem zadnjem potovanju je obiskala Sirijo, Dubaj in se nastanila v Kuvajtu, kjer živi njena najboljša prijateljica Nano.

"Kuvajt je dežela, v kateri bi takoj živela, saj ima država popolnoma drugačen odnos do svojih prebivalcev, kot recimo Slovenija. Kakšni davki, tega ne poznajo. Povrhu pa še vsako leto na državni praznik vsak prebivalec dobi 3000 dolarjev. Prav tako njihova država pospešeno spodbuja podjetništvo. Če imaš dobro idejo in jo predstaviš na pravi način, te ob tem takoj podprejo z vsemi sredstvi."

Sandri je bila pred zdajšnjim odhodom največja muka prav pakiranje, ampak ker je vedela, da odpotuje, ji zadeva le ni bila tako huda. Sandra, kot smo izvedeli od njenih prijateljev, bo v Kuvajtu sprva le tri tedne. Če ji bo uspelo urediti vse potrebno za življenje, kamor v prvi vrsti spada predvsem služba, bo svoj obisk zagotovo podaljšala.

Priporočamo