Sandra Klemm - Sendi: Ničesar ne obžaluje

Vir: Lea
28. 10. 2010

Pevka, ki je v 90. letih zaslovela z uspešnico Nemirna kri, je sicer v zadnjem času zelo umirjena, saj pričakuje svojega tretjega otroka. Kljub temu pa ne obžaluje, da je bila prva, ki je v Sloveniji javno priznala, da si je povečala oprsje.

“Že pred Nemirno krvjo sem imela glasbene projekte in ljudje so me poznali kot pevko,” poudarja Sendi, ki se ji ne zdi pametno, da nekdo javno kariero začne s tem, da opozori nase z lepotnimi operacijami. “Jaz si s tem nisem ustvarjala kariere! Moti me namreč, da ljudje na svojem videzu gradijo kariero. Ljudje se morajo pokazati s svojim delom, in ker sem se jaz že pokazala, se mi je zdelo nesmiselno karkoli skrivati, saj bi se sprememba gotovo opazila,” pravi Sendi.

Zanimivo je, da je danes kot mamica prej konservativna kot ne, nekoč pa je bila poznana po ultra kratkih hlačkah in drznih oblačilih. “Okoli sebe sem imela drzne ljudi, kar se tiče videza, danes pa je to nekaj normalnega. Darinka Kazić je skrbela za moja oblačila in je bila pionirka vročih hlačk ‘hotk’. Danes je zanimivo tisto, kar je zakrito,” pravi Sendi, ki se zaveda, da je imela veliko posnemovalk oziroma da je marsikateri naslednici olajšala pot s svojo drznostjo - predvsem, kar se tiče priznanja lepotnega popravka.

“Marsikatera ženska mi je lahko hvaležna, da sem odprla vrata. Če nekaj skrivaš, potem je to še bolj zanimivo,” pravi Sendi, ki pa je seveda včasih svojo odločitev tudi obžalovala.

“V določenih trenutkih mi je bilo žal, saj so me potem spraševali le o operaciji, čeprav pri meni sploh ni bila tako očitna. Banalno je, da si nekdo zelo izrazito poveča ustnice ali prsi in potem to zanika. Plastično operacijo sem imela leta 1996, o drugih pa se je takrat le govorilo. Moj cilj operacije je bil dober rezultat. Zadnjič sem v šali rekla možu, da bom šla h Glumičiču, če bom potrebovala še kakšno operacijo po treh porodih, on pa bo moral to narediti brezplačno, saj sem mu naredila reklamo. Edino njemu bi tudi zaupala še kakšno operacijo, ker je res strokovnjak,” pravi Sendi.