Sandra Marinovič: Okradena slave in ponosa

Vir: Story
21. 5. 2010

Na straneh agencije Bronz, ki Sandro zastopa, piše, da je temnooka rjavolaska v zadnjem času sodelovala v kar treh mednarodnih reklamnih akcijah, med drugim pa je nastopila v oglasni akciji za Bellisimo ter postala tudi uradni obraz italijanskega podjetja Follemente Donna.

A tu se seznam prestižnega dela Sandre Marinovič šele začenja, saj se je sprehajala po modnih brveh Milana, Münchna in celo Hongkonga, sodelovala je pri kampanji za Guccijeva modna sončna očala COGU, sama pa se najraje spominja modnih revij Christiana Audigierja v Las Vegasu in Barceloni.

Kar dvakrat pa je za piko na i lepotica z uspešno kariero jemala sapo tudi bralcem slovenskega Playboya. Prvič v julijski številki lanskega letnika kot sanjsko dekle, drugič pa že v februarski številki kot puščavska roža s seksi, a estetskimi fotografijami Aleša Bravničarja, ki pa nikakor in nikjer ne odkrivajo tistega, kar bi Sandro lahko stalo krone.

In čeprav so namigovanja o tem sodelovanju zelo glasna, je Sandra ponosna na fotografije v Playboyu, saj ji je brez odkrite golote prvi pri nas uspelo priti na kar 10 strani dolg članek najbolje prodajane revije za moške pri nas.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story