Sendi ima tri zelo nadarjene otroke

Sendi (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
13. 6. 2014

Od zadnjega izdanega cedeja pevke Sandre Zupanc, nekdaj bolj znane kot Sendi, je minilo že pet let, a že pripravlja nove projekte.

Nikakor ne želi, da bi izginila iz glasbenega sveta, saj je še kako aktivna, le da nič več v pop vodah, ampak v nekoliko bolj resni džezovski glasbi.

Nazadnje je bila tako na džezovskem festivalu na Reki in vodila je glasbeno delavnico v Novem Sadu, ki so se je udeležili beograjski študentje glasbe:

"Sicer zdaj poučujem na glasbeni šoli na Škofijski gimnaziji džez petje. Sem pa ob vsem glasbenem udejstvovanju tudi mamica trem malčkom, in seveda ker sva oba starša glasbenika, se glasbena nadarjenost pozna tudi pri otrocih. Nočem se hvaliti, a res tako kaže, da imajo talent."

Sandrina najstarejša hči Ana (8) tako že obiskuje glasbeno šolo, igra kitaro, mlajša Nina (6) in Matija (3) pa za zdaj prepevata le doma za družino.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 25/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 25/2014

Story Story 25/2014, od 12. 06. 2014

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri