Sanja Grohar bo oder delila z velikimi

Sanja bo na Zbilsjki noči nastopila brez svojega kužka Phoenixa, ki bo najverjetneje ostal v Španiji. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Govori.se
2. 7. 2009

Sanja Grohar, nekdanje Playboyevo dekle in vse bolj uspešna slovenska pevka, ki je pred kratkim zmagala tudi na festivalu Zlati glas Konga, bo oder delila z velikani iz tujine.

Sanja, ki se 11. julija, prav na dan ene izmed največjih prireditev v Sloveniji, Zbiljske noči, vrača v Slovenijo, se je pred dnevi dogovorila tudi za nastop na tem koncertu, kjer bodo letos največje zvezde skupina Merqury, ki kot edina na svetu nastopa s skladbami legendarne skupine Queen. "Sama sem odraščala ob glasbi skupine Queen, zato bo nastop benda Merqury zame še posebno doživetje, saj je legendarnega Freddija in člane zasedbe Queen velikokrat poslušal moj oče," nam je zaupala Sanja, ki bo na Zbiljski noči predstavila tudi zmagovalno skladbo festivala Zlati glas Konga Poletna noč, nastopila pa bo tudi v živo s skupino Mambo Kings. Poleg omenjenih skupin bodo oder letošnje Zbiljske noči obiskali tudi Veseli svatje, Vlado Kreslin z Malimi bogovi, Manca Špik in skupina 4Play.