Sanja Grohar bo imela kar dve poročni obleki!

Sanja Grohar bo imela kar dve poročni obleki! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
14. 12. 2017

Velike priprave na poroko uspešne slovenske blogerke Sanje Grohar, ki že več let dela in s fantom Matejem Kovičem živi v Londonu, že potekajo. Poročila se bosta prihodnje leto proti koncu poletja v Sloveniji, da se bodo lahko na njunem romantičnem dnevu lahko zbrali vsi njuni prijatelji in družina.

Ker si Sanja želi, da bo njun poročni dan videti tako, kot si oba želita, si je vzela tudi več časa za načrtovanje. Pri usklajevanju in organizaciji pa ji pomagata tudi poročna organizatorja Luka in Ben Simšič, ki svoje delo opravljata skrbno, z občutkom in srcem, kot rada pravita. Ko sta določila datum in lokacijo, se je Sanja začela ozirati za poročnimi oblekami, in ker se ni v nobeno zaljubila v Londonu, si je naredila seznam poročnih salonov. Iz Londona je najprej odletela v Zagreb, kjer je pomerila kar 25 oblek, vendar pri nobeni ni začutila, da je tista prava.

"Z mano so bili štirje prijatelji, tri družice in fant, ki bo prav tako kot dekleta imel enako vlogo spremljanja kot družica na poroki. Sestra Tijana pa je moja priča. Najprej smo bili v Zagrebu in po pomerjanju 25 oblek sem našla le eno, vendar mi še vedno ni dalo miru, saj nisem začutila metuljčkov, zato smo se odpravili še v salon Sanjska obleka v Kamniku. Lastnica Janina je bila celo tako prijazna, da je salon zame odprla kar dvakrat, celo v nedeljo. Ko sem začela pomerjati obleke, so mi bile všeč druga za drugo, vsaka, ki sem jo oblekla, se mi je zdela lepša. Takoj sem bila v dilemi," pove v smehu Sanja in doda, da jo je nazadnje še zamikala obleka na lutki, ki ni bila povsem tipična in takšna, kot jo je imela v mislih.

A ko jo je oblekla, ji je šlo kar na jok. Tudi sestro Tijano so nekajkrat skoraj premagale solze, družice pa so bile seveda navdušene. Ker se je v salonu zaljubila v kar nekaj oblek, se je odločila, da bo na poroki nosila dve, eno za obred, drugo, bolj sproščeno, pa za prvi ples in uživanje v večeru. "Poročna obleka res ni tipična in bo pravo presenečenje, druga poročna pa je lahkotna za ples, da bom lahko sproščena skozi večer."

Pri izbiri obleke pa ji je s svojimi nasveti veliko pomagala lastnica salona, gospa Janina: "Resnično moraš pomeriti tudi kakšno tako obleko, ki je sprva ne bi. Takoj sem ugotovila, da ima gospa prav s svojimi nasveti in da je takoj ugotovila, kaj mi je všeč in kaj ne. Na drugo pomerjanje obleke sem prišla celo v nedeljo, saj pozneje obleke ne bi mogla več pomeriti, ker sem odšla v London. Z menoj sta šli mama in sestra ter prijatelj Rok. Zelo veliko mi je pomenilo, da je bila z menoj mami ..." Čevlje je prav tako že izbrala, vendar jih še ni kupila.

Imela bo kar dve poročni obleki!

"Zaljubila sem se v pravljične čevlje Evangeline oblikovalke Sophie Webster. Nisem hotela tipičnih čevljev Jimmy Choo, zato sem si izbrala prav posebne, ki so trenutno še na seznamu mojih želja." Tudi v prazničnem decembru Sanja v Londonu sestankuje s tamkajšnjim oblikovalcem vabil, ki jih trenutno oblikuje po njenih željah.

"Veliko dela mi olajšata seveda načrtovalca porok Luka in Ben, ki sem ju najela tudi zato, da ne prihajam za vsako stvar iz Londona v Slovenijo. Izbrala sem že fotografinjo, snemalno ekipo, prav tako bend." Kljub mrzlici pred poroko pa si bo vzela čas za pravo uživanje v praznikih, ki jih obožuje, velikokrat pa jo v Londonu obiščejo tudi prijatelji. Sanja se vedno zelo rada vrne domov, da obišče vse, ki jih ima rada, a gre rada tudi v njun novi dom v Londonu, ki jima je zelo veliko dal. "Moj blog theycallmebambam.com je zelo uspešen in v Londonu res lahko živiš od bloganja oziroma instagramiranja. Vsak dan se ukvarjam s svojimi zapisi, fotografiranjem, preizkušam izdelke za svoje sledilce ... Za delo porabim res skoraj ves dan, če želim imeti tudi stik s sledilci. Prav tako skrbim, da so moje objave vedno aktualne, posebne in zanimive, zato velikokrat odidem na različne lokacije, kjer imam snemanja. Veliko imam prošenj za sodelovanje, sprejmem pa vedno samo tista, v katera verjamem sama," pove Sanja in nam zaupa, da bi del svoje poročne pravljice delila s sledilci svojega bloga, kako, pa naj bo še skrivnost, pravi.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 50/2017

Story 50/2017, od 07. 12. 2017