Sanja Grohar: Bojuje se s samoto

Vir: Lea
11. 1. 2012

Nekaj dni po novem letu je odjeknila novica, da je nekdanja misica, danes pevka in podjetnica, Sanja Grohar po triletni zvezi s svojim španskim ljubimcem Samijem spet samska.

Zvezo je končala

Če so si ob novici oddahnili vsi Sanjini oboževalci, ki jim je njen, zdaj že nekdanji, španski zaročenec šel na živce, pa si zagotovo ni oddahnila Sanja, za katero prijatelji vedo povedati, da ji najprej ni bilo lahko. “Sanja je s Samijem končala zvezo že jeseni, enkrat oktobra,” nam hiti pripovedovati dobro obveščena znanka kranjske lepotičke. “Od takrat se je ves čas bojevala s samoto, a ima tudi to srečo, da je na začetku samskega obdobja imela oporo pri sestri in mami. Kot je že sama velikokrat povedala, so namreč zelo tesno povezana družina,” še doda očitna poznavalka ‘sanjologije’. “Sanja se je odločila, da mora narediti korenite spremembe v življenju, in jih tudi je. Tako se je Sami po dveh letih življenja v Sloveniji poslovil od slovenske lepotičke, ki pa je samoto pregnala predvsem z delom in v dobri družbi,” še izvemo.

Glasba je rešitev

Sanja je v sklepni fazi svoje zveze s Samijem v Španiji posnela videospot za pesem Club Star, ki se že pospešeno vrti tudi na MTV. Prav to jo je po naših informacijah reševalo iz krize, saj naj bi imela Samija ob razdoru zveze še vedno rada. “Sanja se je obdala s prijatelji, veliko časa ji je vzela tudi priprava promocije videospota v ljubljanskem Topu, kjer so prvi radovedneži že opazili, da Samija ni. A na srečo je prve trenutke po razpadu zveze preživljala z najbližjimi, in ne pred mediji,” dobimo skoraj kot očitek servirano informacijo o tem, kako je lepotički uspelo tako pogumno zakorakati na pot samote. “Seveda se je nekaj časa borila sama s seboj, a vseeno je zdaj spet močna in pogumna, njena prva ljubezen je glasba, skladbo Club Star uspešno predstavlja na vseh koncih Slovenije, v zadnjem času pa je z njo gostovala tudi na kar nekaj vidnih prireditvah,” še izvemo o trenutnem počutju Sanje Grohar, ki se očitno po zvezi, za katero so številni trdili, da ni bila najbolj zdrava zanjo, uspešno bojuje s samoto.

Priporočamo