Sanja Grohar divje praznovala 30 let!

Prijatelji so ji pripravili posebno presenečenje. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
6. 10. 2014

Pevka Sanja Grohar je kot strela z jasnega pred dnevi iz Londona, kjer živi že več kot leto dni, priletela v Slovenijo in presenetila svoje prijatelje. Več kot pol leta po svojem 30. rojstnem dnevu se je zdaj odločila za veliko praznovanje.

Sanja Grohar je sicer svoj 30. rojstni dan imela 7. februarja, a ker živi in dela v Londonu, nikakor ni našla časa za veliko slavje. Do zdaj, ko je obisk rodne Slovenije izkoristila tudi za divje in nepozabno praznovanje svojega okroglega jubileja.

"Praznovala sem sedem mescev pozneje, ker se nam februarja nikakor ni uspelo ujeti. Takrat sem praznovala le v družinskem krogu, prijatelji pa so bili vsi zasedeni ali odsotni, potem pa sem že morala nazaj v London. Zdaj pa sem hotela počastiti še prijatelje in sem ob tokratnem obisku naredila za svoje najbližje prijatelje manjšo zabavo, " je povedala Sanja, ki ni vedela, da so ji tudi prijatelji pripravili presenečenje.

S čim so jo presenetili in kaj je dobila za darilo, izveste v novi številki revije Nova, kjer vas čaka še več fotoutrinkov.

Nova