Sanji Grohar grozijo s smrtjo!

Sanja Grohar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
7. 6. 2013

Pevka Sanja Grohar se ni prvič soočila z neuravnovešenimi osebami, ki so poskušale posegati v njeno zasebnost, vendar pa je pred kratkim ena izmed njih presegla vse meje.

Sanja, ki si je iz preventivnih razlogov že kupila solzivec, je za revijo Story pojasnila: "Sicer tega nisem mislila povedati, ampak se človek vpraša, kaj pa, če se mi že kaj kdaj zgodi ... se bo vsaj vedelo, kaj je bilo prej v ozadju. Ko se je to zgodilo, so mi bližnji svetovali, naj ne drezam dalje in naj ne govorim o tem. Ampak - ali je prava odločitev, da si tiho?

Pred kratkim mi je nekdo grozil s smrtjo. Zapisnik je narejen, ampak trenutno ne bom ukrepala, vsaj dokler se to ne ponovi in dokler ne vidim, da bi bil človek pripravljen res kaj narediti. Saj veste, dokler se res kaj ne zgodi, policija ne naredi ničesar.

Načeloma verjamem v pozitivne energije in da smo v osnovi ljudje dobri, zato te kar malo razočara, ko slišiš, kaj vse je človek pripravljen reči, narediti. Takšnih stvari navadno ne jemlješ resno in ni me strah, ampak nikoli ne veš ... In ko poslušaš takšne absurdne grožnje, se zamisliš. Lahko bi si vsi povprek grozili: Če se zgodi kaj meni, se bo tebi in tvojim. To lahko počnemo v nedogled."

O tem zelo neljubem dogodku (povedala je tudi kdo ji je grozil in na kakšen način), je spregovorila v ekskluzivnem intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Story.

Je pa Sanja tudi ena izmed redkih slo­venskih estradnic, ki se je odločila javno spregovoriti o svoji teži in težavah s samopodobo. Več o tem preberite v novici Sanja Grohar sovraži boj s kilogrami.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 24/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 24/2013

Story Story 24/2013, od 05. 06. 2013