Zlati glas Konga v znamenju Sanje Grohar in pretepa!

Sanjin nastop je požel veliko odobravanja. (foto: Gregor Dinghauser / www.dingo1.net) Gregor Dinghauser / www.dingo1.net
Vir: Govori.se
28. 6. 2009

Sanja Grohar je dokazala, da tudi v glasbenem poslu misli nadvse resno, za popestritev dogodka v Kongu pa sta poskrbela Aleš Čepin in novi fant Urške Čepin.

Komisija, ki ji je v imenu Hotela in casinoja Kongo predsedovala balerina Jerneja P. Zhembrovskyy, je namreč v javnem glasovanju v stilu Evrovizije odločila, da v finalu tekmovanja zmaga Sanja, kar so potrjevali visoko število točk in številne pozitivne kritike. "Današnji večer je pokazal, da so ljudje, ki se ukvarjajo z glasbo in jo tudi sami ustvarjajo, očitno ugotovili, da sem zelo resna in da tisto, kar delam, delam vedno stoodstotno," nam je takoj po prejemu čeka v vrednosti 2.000 evrov v Kongovi garderobi povedala Sanja v objemu svojega španskega zaročenca Samija, ki jo je kavalirsko spremljal izza odra in ji nudil podporo, ki jo je lepotička potrebovala ves dan. "Veseli me, ker so bili v komisiji ljudje, ki se vse življenje ukvarjajo z glasbo, glasbenim poslom in produkcijo in so moji skladbi, ki sem jo posnela s svojo špansko ekipo, določili največ glasov. Poletna noč je skladba, ki mi je všeč in ki je dokaz, da s špansko založbo, ki skrbi za moje delo v tujini, odlično sodelujemo," nam je ša zaupala v belo obleko odeta lepotica, ki je bila sicer prepričana, da ji bodo na glasbeni sceni veliko bolj uveljavljena imena odnesla zmago. "Med glasovanjem in nastopi preostalih glasbenikov sem plesalke poslala domov, saj sem bila prepričana, da ne bom zmagala," nam je še povedala navdušena Sanja, ki je v Kongu imela tudi zajetno četico oboževalcev, v tem času pa se je že vrnila v Barcelono, kjer jo še vedno čaka promocija aktualne skladbe The One, za katero je v Španiji posnela tudi videospot.

Sanja se bo v Slovenijo spet vrnila 11. julija, ko jo čaka nekaj koncertov v Sloveniji, do takrat pa bo verjetno že posnela vsaj del dueta s svojim zaročencem, ki ga pripravlja že nekaj časa.

Na tekmovanju je prvi večer, v četrtek, nastopila tudi Urša Čepin, ki je z novim fantom Danilom sedela tik pred nekdanjim možem Alešem in njegovo novo spremljevalko Matejo Malnar. Razmere so bile napete že tisti večer, v soboto pa je očitno dokončno počilo, saj sta se Aleš in Danilo zapletla v pretep.

Priporočamo