Sanja Grohar: Imela bo svojo trgovino v Španiji!

Vir: Lea
25. 6. 2011

Slovenska pevka, TV-voditeljica in po novem tudi Playboyevo dekle desetletja je pred tednom dni obiskala Španijo, deželo svojega zaročenca Samija, in tam blestela med zvezdami na rdeči preprogi.

Sanja in Sami sta po dobrem letu dni, odkar sta skupaj stopila v okvir blagovne znamke Double S Jeans, dosegla tudi prve mednarodne uspehe. “Ves čas, odkar smo v Ljubljani pripravili predstavitveno modno revijo, sva se s Samijem ukvarjala s promocijo blagovne znamke tudi v tujini, predvsem v Španiji, kjer ima Sami veliko poslovnih vezi. Ker je bil čas omejen in ker sem tudi sama imela ogromno dela, so se stvari premikale nekoliko počasneje, kot sva si želela, a zdaj so rezultati tukaj. Z veseljem lahko povem, da sva zadnje mesece namenila temu, da bo že čez tri mesece v Španiji vrata odprla prva trgovina Double S Jeans. Ta trenutek, ko se tam pripravlja vse za odprtje, sem zato tudi polno zaposlena z oblikovanjem novih modelov, ki bodo seveda tam tudi predstavljeni,” nam je povedala Sanja, ki je kratek obisk Španije izkoristila še za druženje z zvezdami.

Prave veze!

Sanja, ki je v španski glasbeni industriji v preteklosti spoznala že veliko pravih ljudi, ki so ji pomagali na njeni glasbeni poti, je s producentom Noelom Pastorjem, dvakratnim nominirancem za latinske nagrade grammy, in svojim zaročencem obiskala tudi odprtje prestižne restavracije BlueGallery sodobnega in zvezdniškega kuharskega mojstra Španije Saula Gomeza.

“Bilo je fantastično. Saul velja za enega najbolj vidnih mladih kuharskih mojstrov v Španiji, takšno pa je bilo tudi odprtje, saj se ga je udeležilo malo morje španskih zvezdnikov. Med njimi je bil tudi TV-voditelj Carlos Lozano,” nam pripoveduje Sanja, ki se je z nad Slovenko navdušenim voditeljem dogovorila tudi, da bosta v prihodnosti še sodelovala, saj je Sanji ponudil, da jo bo predstavil številnim vplivnim ljudem v španski glasbeni industriji.

“Na tem odprtju smo preizkusili tudi hrano mladega kuharja in priznam, da je bila nekaj najboljšega, kar sem kadarkoli poskusila. Nori okusi, nori pristopi, kaj takšnega bi potrebovali tudi pri nas,” je bila navdušena Sanja, ki očitno meje svojega dela zdaj prestavlja tudi v druge evropske države.

Priporočamo