Sanja Grohar in Mark Žitnik: Bo Zlati glas Konga zopet Sanjin?

Vir: Nova
25. 1. 2010

Budno oko našega paparaca je pred dnevi v Kongu opazilo zanimiv parček: Kongovega šefa za stike z javnostjo, ki je sestankoval s pevko in nekdanjo manekenko Sanjo Grohar. »Tukaj nekaj smrdi,« si je rekel naš fotograf, ko se je spomnil na festival Zlati glas Konga.

Za skladbo Poletna noč je namreč dobila nagrado v vrednosti dva tisoč evrov. Seveda so s tem dvignili veliko prahu, a žirija je bila neomajna. Ker je v tem času na Kongovi spletni strani že objavljen razpis za festival, smo seveda pomislili, da se Mark in Sanja dogovarjata o še eni Sanjini zmagi.

Ker se nam Mark Žitnik ni javljal, smo poklicali Groharjevo, ki nam je rekla: »Zlati glas Konga je že moj,« in se zasmejala, mi pa smo obstali odprtih ust, a je nadaljevala: »Saj sem lani povsem upravičeno zmagala, letos pa bom skupaj z Markom vodila vse tri festivalske večere, tako da ni bojazni, da bi z Žitnikom kaj 'šmuglala'. Dogovor, ob katerem ste naju ujeli, je bil o scenariju, vodenju in poteku festivala,« nas je pomirila Sanja.

Priporočamo