Sanja Grohar in Matej: Zaljubljenca na plaži

Sanja Grohar in Matej: Zaljubljenca na plaži (foto: Story press) Story press
Vir: Story
30. 7. 2012

Na uredništvu revije Story smo bili veseli fotografij, ki nam jih je poslal zvesti bralec, saj je v objektiv svojega fotoaparata ujel zaljubljen estradni parček. Pevka Sanja Grohar in njen Matej sta sicer v zvezi že nekaj mesecev, vendar ju v javnosti le redko vidimo skupaj. Tokrat sta se predajala morskim užitkom na hrvaški obali.

Hrvaška obala je priljubljena destinacija slovenskih estradnikov, le redko kateri pa se lahko popolnoma izogne radovednim očem javnosti in tudi simpatična pevka ni izjema. Parček je slovenski turist ujel ravno med tem, ko sta se predajala romantičnim trenutkom na obali hrvaškega letovišča v Medulinu, očitno pa je, da v medsebojni družbi nadvse uživata.

Golobčka se z radovednimi pogledi nista prav nič obremenjevala, s fotografij je razvidno, da okolice sploh nista opazila, saj sta imela oči le drug za drugega. Ko sta prišla na plažo, sta se menda ves čas držala za roke, tudi na brisači nista umaknila pogledov, njun romantični oddih pa se je v istem vzdušju nadaljeval tudi v toplem morju.

Tja jo je Matej nesel kar štuporamo, Sanja pa se je pri tem neizmerno zabavala in smejala na ves glas. Kranjčanka je kljub polni plaži obiskovalcev odvrgla svoj zgornji del kopalk in se v vodo odpravila kar zgoraj brez. Na žalost je naš paparac ta trenutek zamudil, vseeno pa je v svoj objektiv ujel njeno zapeljivo zadnjo plat, ki je v seksi minimalnih hlačkah Victora's Secret, ki so več odkrivale kot zakrivale, prišla še toliko bolj do izraza, ko jo je Matej nosil na svojem hrbtu.

"Res nama je bilo vseeno, ali naju kdo gleda ali ne. Nama je lepo, ko sva skupaj, in to je to," nam je po telefonu obrazložila Sanja, ki se je s svojim fantom v Medulin odpravila le na kratek 'vikendaški' oddih. To je bil njun drugi skupni dopust, saj sta se na prvo skupno potovanje odpravila že med prvomajskimi prazniki, se pa že zelo veselita svojih prvih daljših poletnih počitnic, ki jih bosta kmalu preživela na jadrnici.

Očitno je Sanja s svojim Matejem končno našla srečo v ljubezni, saj je tako zaljubljene že dolgo nismo videli. Sama pravi, da če se je česa naučila iz svojih preteklih zvez, se je, da poskuša ta intimni del svojega življenja čim dlje ohraniti zase, kar pa je v naši mali Sloveniji vse prej kot lahka naloga.

Matej Kovič, vodja gostinstva v enem izmed ljubljanskih klubov, je v njeno življenje vstopil kot strela z jasnega, ko je najmanj pričakovala, saj je bila v tistem obdobju še vedno v fazi prebolevanja svojega nekdanjega španskega zaročenca Samija, ki pa je danes že pozabljen.

Sanja razmišlja samo še o prihodnosti, priznala pa nam je, da so njene misli prvič v življenju usmerjene tudi v povečanje družine, otrok pa bo moral za zdaj še malce počakati, saj pravi, da je trenutno pri njej na prvem mestu še vedno kariera.

Nova Story že v prodaji

Story